Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Munkaügyben találkoztunk, megcsináltam amiért jött, majd kb. 1,5 órán keresztül beszélgettünk (nem munkáról). Azonnal érezhető volt a kölcsönös szimpátia, megbeszéltük, hogy még fogunk találkozni a munkahelyemen kívül is. Beültünk 3 nappal később egy kávézóba. Elmondta, hogy van egy 4 hónapos kapcsolata, de a barátnője 2 hete kiment külföldre a munkája miatt 3 hónapra. Sosem élt még távkapcsolatban, de úgy érzi, hogy ő minden áldozatot megér, nagyon szereti, ugyanakkor megfogta bennem valami megmagyarázhatatlan. Nem tudnék tükörbe nézni, ha én barmolnám szét a kapcsolatukat, így a találkozáson és 2 arca puszin kívül nem volt köztünk semmi, viszont a találkozó óta is rengeteget gondolok rá.2021. okt. 8. 09:07
1/10 anonim válasza:
Nekem eleve derogalna olyannal kezdeni aki másra van állva. Nekem ez helyből sértő.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam le, de a kávézóban tudtam csak meg, hogy nem egyedülálló, addig nem említette.
2021. okt. 8. 09:10
3/10 anonim válasza:
A pasas barmolja szét a saját kapcsolatát, nem te.
Egy dugasra talán jó lehet, semmi másra. Az ilyen szánalmas, hazug, link alakok semmi másra nem jók.
5/10 anonim válasza:
Kell neki dugópajti, amíg a felvállalt nő megérkezik. Most gondolkodik, megéri-e. Illetve várja a te megerősítésedet :)
7/10 anonim válasza:
"Sosem élt még távkapcsolatban, de úgy érzi, hogy ő minden áldozatot megér, nagyon szereti"
- egy kis porhintés, ami után majd jön az hogy "ő már ebbe belefáradt, egy férfi nem lehet szex nélkül stb" szép lassan közeledbe férkőzik
Ismerem én az ilyeneket...
8/10 anonim válasza:
Ha te lennél a barátnője, veled is ugyanezt csinálná.
9/10 anonim válasza:
Gáz a pasi. Friss kapcsolat, de jajjjj benned pont meglatott valamit. Hatalmas kamu duma, ahogy a kint van a barátnőm is. Be ne dőlj neki
10/10 anonim válasza:
9# a kintlévő barátnő még igaz is lehet. Ebben az esetben kétszeresen tahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!