Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársa, akivel jóba van, ez a pali mindig cicázza meg becézgeti, flörtöl vele. Barátnőm is mondta, hogy jól néz ki, ki van gyúrva, nem érti miért nincs senkije…

Rohadtul zavar az egész, nincs is kedvem hozzá, bunkó vagyok vele, sajnos nem tudok másmilyen lenni..

ma 10:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"zavar az egész, nincs is kedvem hozzá, bunkó vagyok vele"

"Kirakom a mai nap."

Nem csak ez a bajod vele. Jó lenne rákérdezni, ha nem bízol benne, semmi értelme az egésznek.

ma 11:42
 12/16 anonim ***** válasza:
#10 És volt már valaha hosszú párkapcsolatod? Na legalább most már tudod, hogy hol keresd az egyik hibát.
ma 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#10 Azért mert te ostoba vagy hozzá, igenis meg kell beszélni.

Kérdező, tényleg ülj le a pároddal és beszélgessetek. Már ha fontos neked.

ma 11:44
 14/16 anonim ***** válasza:
És honnan tudod, hogy hogyan nevezi őt a kolléga és hogy flörtöl vele? Ő mesélte el? Ha igen, akkor miért nem mondtad el neki ott helyben, hogy ez nálad már átmegy egy határon és nem fér bele egy kapcsolatba?
ma 12:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Helyes, még ma dobd ki!
ma 15:44
 16/16 anonim ***** válasza:
De amúgy érdekes, hogy ez tényleg hogy jutott a tudomásodra? Amúgy én (gyerekekkel foglalkozom) "szívem", "kicsim" stb. jelzőkkel illetem az ismerőseimet, csupán reflexből.
ma 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!