Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem érzek bűntudatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek bűntudatot miután megcsaltam?

Figyelt kérdés
3 éve tart a kapcsolatunk és 1 éve költözött hozzám barátnőm. Én mérnök értékesítőként dolgozom ezért elég sokat kell utaznom. Kb egy évvel ezelőttig nem is gondoltam arra, hogy valaha megfogom őt csalni. Viszont 1,5-2 éve elkezdte napi szinten mondogatni, hogy biztos megcsalom. Iszonyat féltékeny lett mindenki irányában. Mikor tavaly nyáron unoka nővéremnel elmentem túrázni még ott is féltékenykedett. Júniusban törtem meg egy vitánk után és úgy voltam vele legbelül, hogy tudod mit legyen igazad. Nem magamat fényezve de ha akarok tudok eredményes lenni egy éjszakások terén. Többször is megcsaltam de mikor elkezdtett megint féltékenykedni még nyugodtabb is voltam. Ezt ő is észrevette és kezd egyre kevésbé gyanúsítgatni és féltékenykedni. Pedig szomorú módon csak most lenne rá igazán indoka.

jan. 22. 09:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

3 - "Osszepakolta a cuccaim és kidobott simán."

És ezek után még szóbaálltál vele?

jan. 22. 10:54
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

11 irtam mi volt utána.

3 havi nokontakt. Es 3 honapig voltam a masikkal.

Aztán ja beszeltunk. Es önmarcangolta magát hogy biztos ő hanyagolhatott ő a hibás ő tehet rola hogy megcsaltam. Tele volt önváddal önkínzásokkal. Soha az életben nem hitte el, hogy nem csaltam meg..

Mivel a másikba beleuntam (amugyis csak kapaszkodónak volt jó), igy még 3 után elvegetáltam az exszel újra.

jan. 22. 10:57
 13/28 anonim ***** válasza:
"igy még 3 után elvegetáltam az exszel újra." - Mit jelent, hogy 3 után?
jan. 22. 11:19
 14/28 anonim ***** válasza:
55%
"a másikba beleuntam (amugyis csak kapaszkodónak volt jó)" - Hova kapaszkodtál? Ahhoz, aki nem bízott benned és kidobott?
jan. 22. 11:21
 15/28 anonim ***** válasza:
42%

13#

De minek válaszoljak ha csak lepontoznak?

3 ev utan kidobott.

3 havi teljes nokontakt abszult szakitas volt.

Azalatt megtudtam mindent. Igy a másik palival osszejottem. (Ki voltam bukva a szakitastol is. A masik volt jó kapaszkodonak is meg amiert miatta voltam kidobva mert elvileg vele megcsaltam igy jozt az hogy akkor legyen is igaza. Szakitas utan azzal a palival voltam. Amugy ugy kezdtuk hogy az öngyilkossagtol mentett kb meg..kb tiszta titanicos volt az eleje.)

De 3 havi nokontakt utan (es ami alatt a masik lehelt belém életet is) keresett fel az ex (aki kidobott 3 ev után) es teljesen maga alatt volt tele önvádakkal hiányzom nagyon szeret biztos azert csaltam meg mert hanyagolt meg ilyeneket mondott. En meg hiaba mkndtam hogy bakker ugy dobtál ki hogy nem csaltalak meg. Ezt meg se hallotta! Fujta a magáét hogy ő a hibás ő tehet róla biztos nem törődött velem eléggé.

Es igazábol ujra kezdtunk ismerkedni. Nem kibékuléssel kezdtük! Hanem apro telefonok összefutások flörtök amikor fel is mentem hozzá hogy meghallgatom azutan ott is hagytam szépe haza is mentem.(el voltam képedve hogy nem hallja amit mkndkk hogy nem csaltam meg!!) Irto sok viz lefolyt a dunán mire ujra egyutt jartunk.

jan. 22. 11:37
 16/28 anonim ***** válasza:
58%

Nekem sem volt, inkább megkönnyebbülés volt miután megcsaltam.

Lejjebb ment a mentális és szexuális frusztrációm is

F33

jan. 22. 11:39
 17/28 anonim ***** válasza:
32%

Bocsi hogy kapkodva irtam na vazlatosan:

- kidobott az ex 3 ev után mert elhitte a pletykakat hogy csalnám

-3 honapig nem beszéltunk

- azalatt a 3 honap alatt megtudtam miert dobott ki.

- kb elindultam a dunának. Mentem üveges szemmel au úton az utcákon anyamék meg az ex is mindenki keresett ki kapcslltam magam meg akartam halni..

- kozben mit ad isten szembejött az utcán az a srác aki miatt kidobtak!

Elkezdtunk beszélni. Ugy hogy kb lelkileg en a poklokat jártam éppen.

Rengeteget beszéltunk. (Titanicos rész kb)

- aztan voltam dontés előtt (szex kapcsolat elott vele)

Es akkor jött belém ez a düh mint a kerfezőben is kb, hogy ha miatta vagyok kidobva legyen is igaza az exnek.

Igy felépulgettem mellette 3 honap alatt.

- aztan megszüntette az ex a 3 havi nokontaktot felkeresett.

Eleinte fel se fogtam. Gondolkodtam. Aztan eljutottam addig hogy maxjmum is csak meghallgatom.

Beszéltunk is. Amit leirtam fentebb. Es eljöttem. Otthagytam.

Aztan alakult tovabb magatol a többi. Sodort az ár.

jan. 22. 11:42
 18/28 anonim ***** válasza:
37%

Talán ezzel a gondolattal kezdtem anno vele újra, hogy ő megbocsájtotta nekem hogy szerinte megcsaltam(ami neki hatalmas megbocsáthatatlan bűn(nem az a tipus aki ilyeneket elnéz) mégis átesett azon, hogy megbocsát ill képes arra), én meg igy azt, amit ő velem tett ártatlanul. Amit nekem okozott a bizalmatlanságával, hogy majdnem bele is pusztultam. Ami szintén alapvetően vagy ésszel megbocsájhatatlan lenne.

Mindketten megbocsáttunk egymásnak nagyon súlyos dolgokat.

jan. 22. 12:16
 19/28 anonim ***** válasza:
52%
@17 mit értél evvel hogy a legnagyobb ellenségetekkel dugattad magad? A pasid egész életét azzal a tudattal éli le hogy meg lett csalva, a fél világ is lehet hogy elhitte ezt, ki tudja hányan tartanak téged k nak. Hogy volt gusztusod egy ilyennel dugni?
jan. 22. 13:51
 20/28 anonim ***** válasza:
78%
Ha valaki hirtelen ennyire féltékeny lesz akkor nagyon esélyes hogy ő volt hűtlen, én azt hiszem a kapcsolatod tönkre ment.
jan. 22. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!