Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek bűntudatot miután megcsaltam?
Velem is volt ilyen csak kicsit másképp.
Engem a barátom 3 év után kivágott kérdezés nélkul, és mint utólag kiderult azért mert azt kamuzták neki hogy megcsaltam x pasival.(pont ez az x pasi kezdte ezt el terjeszteni hogy voltam vele hogy bekavarjon a kapcsolatunkba, és ismerősöktől aztán a rokonátol repkedett a hír a páromhoz. Osszepakolta a cuccaim és kidobott simán. Akkor azt se tudtam miért meg most mi van. 3 havi teljes nokontakt is lett így köztunk.
Na akkor mikor megtudtam hogy mert a barom azt hiszi hogy kavarok x-el es megcsaltam akkor en is azt mondtam ha már ezért vagyok kidobva legyen akkor igaza.
3 honapig k.féltem ezek után azzal a pasival. Meg ugye ki voltam bukva vigasznak lelki töltődésnek is "használtam", ivás haverok buli szex egyutt élés vele, szinte 3 honapig nem is aludtam semmit.
Es 3 honap mulva keresett fel a volt barátom..
"Nem magamat fényezve de ha akarok tudok eredményes lenni egy éjszakások terén. Többször is megcsaltam"
Büdös r.banc vagy, ennyi:D
5 szerintem férfi. Nem sok női mérnök van.
A kisebbsegi komplexusos feltékenyeket szerintem is le kell épiteni amugyjs.
“ A féltékeny fél önbecsülése alacsony”
Szerintem csak érzi, hogy a másik megbízhatatlan. Amint a fenti példából is látszik.
Én bizonyos exeimben maximálisan tudtam bízni, másokban nem. Azért, mert az egyiknél volt önbizalmam, másiknál nem? :D Nem. Egyik megbízható volt, másik nem.
Ha ez igaz, akkor vegtelenul szomoru, hogy van ilyen.
Ha ennyire feltekeny, annak biztosan van oka. Ha nem is te, de valaki miatt korabban megkerdojelezte, hogy eleg jo e.
Nalad ez elojott. Nem tudom, hogy beszeltetek e rola, probaltal e neki ebben segiteni vagy hajlott e ra, de ha egyik sem jart sikerrel, el kellett volna hagynod, nem megcsalni. Gondolom, ha most kezdene feltekenykedni vagy kiakadni, megkapna, hogy beteg es paranoias es kepzelodik. Rosszul vagyok az ilyen pasiktol (mert ferfi az nem vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!