Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt pár éve a feleségem egy testépítővel, valószínű ez a fétise többek között, szex közben bánt amikor pl megemlíti hogy szeretem az izmos hátad... Ez normális hogy még évek után is fáj?
Ha megy a megbocsájtás, akkor tedd azt. Ha már van 2 gyerek. Azok nagyon megsínylenék. Nem kell erőszakkal haragudni, ha nem jön.
Örülj hogy sikerül megbocsáss.
Amúgy a hátad azért dícséri mert érzi, hogy ez az edző nagy csalódás volt neked amin nem léptél túl.
Biztatni akar.
Szólj neki, hogy neked erre nincs szükséged és zavar.
8 as, könnyen mondod, légy boldog mással, mintha az emberek 85% a nem csaló lenne.
Akivel összeállna, honnan tudod hogy nem csalná az exével, exférjével, volt kollégájával, aki családi “baráttá” avanzsált, manapság nem divat a hűség, szégyen lett.
Es sose tudná meg.
Sok esetben cseberből vederbe kerül az ember, szart se old meg a nagy változtatással.
Az újnak lehet 600 farok járt a pinájába, mi a fenét old meg …
Nekem kB 2 évig fájt egy egy apró dolog, amiről a párom nem is tudott hogy én egyből a megcsalasra asszociálok. Lehet ő sem tudja, hogy neked az egészben a másik pasi teste kinézete volt a legbántóbb. De ennyiből az jön le nekem, hogy nincs elég önbizalmad és nem vagy jóba magaddal. Kezdj el keresni vmit ami feltölt, amitől jól leszel. Edzés, túra, sakk, tanfolyam bármi..
36N
Így van, 15 ös, a legtöbb feleségnek is van egy családi barátka, egy kis szerelő ez az, aki mindig jön fúrni faragni, akire ugye senki nem gondolna, de rég ismerik egymást stb, együtt dolgoztak, szomszédok voltak, stb szinte testvérek. Rajta vannak egymás facebookjan, (ha az előző partner már nem csinált emiatt cirkuszt, akkor a facebookon sincs nyoma) stb. Na de a pasi nem bevállalható, mert csöves kinézetű, de a szexben jó.
Egymillió ilyen példa van. Na ilyen nőt vegyél feleségül, akinek csak a pénzed kell, mert amúgy már van aki kielégítse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!