Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy nálam az edzés és a szexualitás kéz a kézben járnak?
Figyelt kérdés
Szép csajok képei mennek a telefonomon és csak úgy tudok edzeni. Utána egy kaland vagy marokmarcsa. Általában az utóbbi.2023. júl. 9. 23:02
1/5 anonim válasza:
Mit sportolsz? Horgászat vagy sakk?
Mert a többinél nehezen tudom elképzelni.
2/5 anonim válasza:
Van egy kör ahol ez a normális. Hétköznap jobb kéz, ünnep és vasárnap bal kéz. De ezt miért kell kérdezned? Ugy is ezt csinálod!
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom. É
2023. júl. 9. 23:35
4/5 anonim válasza:
Egészségedre haver ha neked ez esik jól. Ámbátor speciel amikor normálisan edz valaki akkor szerintem csak arra tud koncentrálni, különben nem megfelelő erőbedobással végzed a gyakorlatot. Sőt kifejezetten ártalmas ha elkalandozik a figyelmed, dekoncentrált vagy mert sérülésveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!