Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt pár éve a feleségem egy testépítővel, valószínű ez a fétise többek között, szex közben bánt amikor pl megemlíti hogy szeretem az izmos hátad... Ez normális hogy még évek után is fáj?
Figyelt kérdés
Soha nem leszek testépítő normál sportos alkat vagyokjan. 21. 12:09
1/18 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Megbocsátani meg lehet, ds attól még ott marad az a seb.
3/18 anonim válasza:
Nyilván igen.
Én otthagytam volna egy ilyen után, pár kedvesség kíséretében.
4/18 anonim válasza:
A megcsalás nyomot hagy. Meg lehet próbálni elfelejteni, megbocsátani, de mindig ott lesz.
5/18 A kérdező kommentje:
2 mert a gyerekeim anyja... A lepontozás érdem!
jan. 21. 12:20
6/18 anonim válasza:
És? Jobb elbacni az életed? Gyerekednek is jobb, ha te boldog vagy valaki mással.
7/18 A kérdező kommentje:
Szóval azt veszem le hogy a megcsalást azt nem szabad elengedni
jan. 21. 12:23
8/18 anonim válasza:
Valakinek megy az elengedés, valakinek meg nem. Neked pl nem. Inkább válj el és légy boldog mással.
9/18 anonim válasza:
Kérdező, mi lenne ha elmennétek párterápiára? Ha vele szeretnél maradni, akkor valahogy ezt vagy el kell engednek magadban, vagy elfogadni és próbálni ezen túllépni. Minden jobb, mint ezen rágódni. Tegyetek valamit!
Remélem, hogy sikerül.
10/18 anonim válasza:
Én párkapcsolatban aszerint élek,ha egyszer megcsal az aktuális barátnőm az szégyen rá nézve,ha kétszer megcsal akkor szégyen rám nézve...(mert az első után nem szakítottam vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!