Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy megcsal a párom a hugommal?
Nem kell ehhez szépfiúság. Sima szocializácio. Beszélgetes kedvesség játékok, aztán alakul.
Sz.r amikor az embert belekenyszerítik gyertyatartó szerepbe.
Ilyeneket dobni kell vagy úgyis csalnak/lelépnek idővel.
jan. 20. 16:16
szerinted ha osszeszurik a hata mogott a levet, akkor milyen lehet barmelyiknek is a hozzaallasa a kerdezohoz ? Majd biztos nem akadnak ki rajta, ha rajonnek, hogy kamerazott titokban.
jan. 20. 16:57
Van egy selytesem hogy a csavo olyan 20 eves lehet es a hugod meg 15-6.. lehet a 15-6 evesekre hajt mert azt gondolja o veluk azt csinal amit akar..
jan. 20. 17:23
Mondd, hogy dolgod van, találj ki valami elfogadható időígényes sztorit. Aztán menj és lepd meg őket váratlanul.
jan. 20. 19:03
15/27 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy 27 éves vagyok, párom 28, hugom pedig 21. Rákérdezni nem akarok, elég gáz lenne és amilyen hisztis p*csa a tesóm, tuti kiakadna és így jobban rejtegetnék a dolgot. Ezért gondoltuk a kamerát. 14-es, pontosan ezt tervezem. Holnap áthívom a húgom vacsizni, aztán lelépek.
15# de valami jo indokkal és ne csak 5percre pl hivasd fel magad barátnőddel h lerobbant valahol menj érte vagy valami hasonlot ahova kell legalább 20+20perc akkor mondod h kb 1óra és jössz de sietsz vissza
sajnos minden jel arra mutat amire gondolsz, és az ilyen megérzések sajnos általában igazak de legalább 2 kamera kellene mert nem tudhatod h ha csinálnak valamit hol csinálják
lehet h már ott a konyhában lehet kényelmesen a szobai ágyon, de ha kettő van egymástol távol akkor átfedésben lehet látni a dolgokat és ha jo mikrofonja van akkor lehet hallani is ha esetleg látni nem
jan. 20. 20:58
165. Fajni fog kerdezo. A hugod fel eletre megutalod es a pasikat is.
jan. 21. 00:43
Tiszta szappanopera, úgy hogy érdekel az eredmény. :D
jan. 21. 09:03
Na mi lett? Kiderült hogy tényleg dugnak?
jan. 21. 18:01
20/27 A kérdező kommentje:
Na, mivel kíváncsiak vagytok a “szappanoperámra”, igen, megcsalt. Nem is egy, hanem három személy repült az életemből. Kiderült hogy a közös baráti társaságunkból tudott róla valaki. Több hónapos dolog. Végül a kamera mellett döntöttem, hogy biztosra menjek. Barátnőmnek volt 2 babafigyelője azt tettem a hálóba és a konyhába. Mikor elkezdtek smárolni nem vártam, rögtön haza mentem. Nagyon fáj a dolog, nem is a pasi miatt, hanem a saját testvérem… Ezek után nehéz lesz megbízni az emberekben.
Kapcsolódó kérdések: