Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehetséges hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy megcsal a párom a hugommal?

Figyelt kérdés
Túl közel állnak egymáshoz, ami nem jellemző. Gondolok itt olyanra, hogy szülinapon, karácsonykor, minden alkalomkor drága ajándékokat vesznek egymásnak, minden insta poszt alá kommentelnek, lájkolják egymást. Amin én és a párom voltam, a hugom nem lájkolta. Nagyon furán viselkednek mostanság. Eddig nem fordítottam neki sok figyelmet. A barátnőm azt tanácsolta, hogy kamerázzam be a házat, szerintetek jó ötlet?
ma 15:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem kell ehhez szépfiúság. Sima szocializácio. Beszélgetes kedvesség játékok, aztán alakul.

Sz.r amikor az embert belekenyszerítik gyertyatartó szerepbe.

Ilyeneket dobni kell vagy úgyis csalnak/lelépnek idővel.

ma 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
szerinted ha osszeszurik a hata mogott a levet, akkor milyen lehet barmelyiknek is a hozzaallasa a kerdezohoz ? Majd biztos nem akadnak ki rajta, ha rajonnek, hogy kamerazott titokban.
ma 16:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Van egy selytesem hogy a csavo olyan 20 eves lehet es a hugod meg 15-6.. lehet a 15-6 evesekre hajt mert azt gondolja o veluk azt csinal amit akar..
ma 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy dolgod van, találj ki valami elfogadható időígényes sztorit. Aztán menj és lepd meg őket váratlanul.
ma 19:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy 27 éves vagyok, párom 28, hugom pedig 21. Rákérdezni nem akarok, elég gáz lenne és amilyen hisztis p*csa a tesóm, tuti kiakadna és így jobban rejtegetnék a dolgot. Ezért gondoltuk a kamerát. 14-es, pontosan ezt tervezem. Holnap áthívom a húgom vacsizni, aztán lelépek.
ma 20:49
 16/16 anonim ***** válasza:

15# de valami jo indokkal és ne csak 5percre pl hivasd fel magad barátnőddel h lerobbant valahol menj érte vagy valami hasonlot ahova kell legalább 20+20perc akkor mondod h kb 1óra és jössz de sietsz vissza

sajnos minden jel arra mutat amire gondolsz, és az ilyen megérzések sajnos általában igazak de legalább 2 kamera kellene mert nem tudhatod h ha csinálnak valamit hol csinálják

lehet h már ott a konyhában lehet kényelmesen a szobai ágyon, de ha kettő van egymástol távol akkor átfedésben lehet látni a dolgokat és ha jo mikrofonja van akkor lehet hallani is ha esetleg látni nem

ma 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!