Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehetséges hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy megcsal a párom a hugommal?

Figyelt kérdés
Túl közel állnak egymáshoz, ami nem jellemző. Gondolok itt olyanra, hogy szülinapon, karácsonykor, minden alkalomkor drága ajándékokat vesznek egymásnak, minden insta poszt alá kommentelnek, lájkolják egymást. Amin én és a párom voltam, a hugom nem lájkolta. Nagyon furán viselkednek mostanság. Eddig nem fordítottam neki sok figyelmet. A barátnőm azt tanácsolta, hogy kamerázzam be a házat, szerintetek jó ötlet?
ma 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy derítsd ki
ma 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:

csak ha látni is akarod őket ahogy......

és igen jól érzed!

ma 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne kamerazz, mert szemelyisegi jogokat sertesz vele, ami miatt feljelenthetnek. Ha minden igaz, amit mondasz, biztos, hogy bejonnek egymasnak. Viszont te ismered a sracot es a hugodat. Neked kell tudnod, kepesek-e erre vagy sem.
ma 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:

#3 persze majd családban feljelentgetik egymást, nem?

vmilyen módon rá kell jönnie

ma 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Csald vissza bosszúból te is a húgodat a pároddal.
ma 15:24
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt jelenti meg nagyon fiatalok lehettek es a ti korosztalyotokban a tisztelet legalapvetobb morzsálya sincs meg na meg a szégyen érzet sem, ezért 100% hogy van koztuk valami.
ma 15:26
 7/13 anonim ***** válasza:
de készülj fel, mert fájni fog amit látni fogsz a kamerán. az biztos
ma 15:27
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Jó lenne tudni, mennyi idősek vagytok, milyen régi a kapcsolat, mi volt köztetek, köztük a kapcsolat előtt. Azt is fejtsd ki, mit értesz az alatt, hogy "furán viselkednek"; konkretizáld ezt!
ma 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem már ez is tul sok lenne.

Nekem volt olyan, hogy a barátom a tesommal játszott csikizőset, már akkor levágós lett, hogy neki aztán mindegy lenne melyikünkkel jár, vagy melyikünket d.gja.

Tesómnak meg volt amugy barátja kivonta magát ebből, hogy az én párommal legyen közvetlenben.

De a pasim akkor es ott már le lett írva. Hogy tesómmal is hetyegne. De bnőim is látták hogy feléjük is simán nyit.

Aztán az idők folyamán szakítottunk is es az uj párja is jött hozzám ezzel hogy a tesójára is szemet vet meg hogy velem mint az exével is kavar e.

Na ő is megismerte, milyen az exem.

ma 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
9. Ilyenek ezek a kis helyesnek , aranyosnak látszó szépfiúk. Be lopják magukat az emberek szívébe közben a legérzéketlenebb sunyi dögök.
ma 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!