Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bele menjek ebbe a kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele menjek ebbe a kapcsolatba ezzel a férfival?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak. Van egy férfi a munkahelyemen akivel egy közös projekt kapcsán sokszor kellett egyeztessek. Részemről kialakult egy kis vonzalom, de mikor megtudtam, hogy házas rögtön visszavonulót fújtam. Hozzá teszem a részéről nem kaptam jelzést, hogy tetszenék neki. Kb 5 hónapig voltunk munka kapcsolatban. Ez 1,5 éve volt. Most 2 hónapja újból vele kell dolgoznom. Most már érztem jelzést a részéről. Nagyon sokat beszélgettünk. Elmondta, hogy nagyon szereti a feleségét, 8 éve vannak együtt, igazából pár apró vitán felül jól megvannak. De 3 év alatt kb 5x szexeltek. Ő folyamatosan közeledne de a felesége nem akar.

Viszont egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Nem tudom mit csináljak, nekem is nagyon tetszik ő, biztosan jó lenne a szex. De mégis van bennem egy gát, hogy házas.

jan. 6. 16:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
83%

(hú.. fogom a fejem)

Hiába írjuk a problémákat, te úgyis addig hessegeted míg a lába között nem találhatnád magad.

jan. 6. 17:04
 22/37 anonim ***** válasza:
74%
Erre èn is csak azt tudom ìrni hogyha gerinctelen, erkölcstelen nèmber vagy akkor lègy az ürìtőtartàlya.🤷
jan. 6. 17:08
 23/37 anonim ***** válasza:
72%

#17 természetesen, én követtem el a döntő hibát, nem is akarom csakis a kollégára hárítani. Egy éven keresztül párkapcsolati tanácsokkal láttam el, és többször is jeleztem felé, hogy előbb váljon el, ha akar tőlem valamit, azután talán kaphat egy esélyt.

Nem menteni akarom magam, csak ha valakivel össze vagy zárva heti 40 órában, és mindig a kedvedben jár, érdeklődik, dicsér, akkor egy idő után jól fogod érezni magad vele, szimpatikus lesz annak ellenére is, hogy mi a szándéka.

Az ember nem ösztönlény, tudatosan cselekszik, de kialakult bennem valami iránta a legvégére, és a lila ködben hirtelen bár nem értesz vele mindenben egyet, de valahol "megérted" a helyzetét, szó szerint elborul az agyad.

1 évig tudtam tudatosan gondolkodni, aztán mint egy kapcsoló, szerelmesen nem voltam józan. Visszagondolva életem legnagyobb hülyesége volt, soha többet nem csinálnék hasonlót se.

Nem tudom megindokolni, mitől változott meg abban az időszakban a róla alkotott képben, korábbi véleményemen, de így történt. Beleszerettem , és sajnos szerelmesen az ember a kútba is beleugrik, csak hogy viszont szeressék. Hagytam eluralkodni az érzéseimet az agyam felett és ez rohadt nagy hiba volt, amit életem végéig bánni fogok.

Egyébként ha holnap a munkahelyen azzal állna elém, hogy itt a válási papír, és az új lakásának az szerződése, akkor sem mennék vissza hozzá. Hűtlen, önző szélhámos az ilyen férfi. Látni sem bírom még melóban sem. Legszívesebben felkeresném a feleségét, és bizonyítékokkal beszámolnék neki a kedves férje hobbijáról, de azzal nem lesz jobb nekem semmivel, ha bosszút állok. Éljenek tovább együtt ha nem válnak el, egészségükre, sok boldogságot.

jan. 6. 17:12
 24/37 anonim ***** válasza:
59%

"Nem menteni akarom magam, csak ha valakivel össze vagy zárva heti 40 órában, és mindig a kedvedben jár, érdeklődik, dicsér, akkor egy idő után jól fogod érezni magad vele, szimpatikus lesz annak ellenére is, hogy mi a szándéka."

Ez te rád jellemző és hozzád hasonló nőkre, férfiakra fordított helyzetben. Én mint írtam figyelembe se venném, sőt inkább felmondanék. Te hagytad, hogy "udvaroljon", hagytad, hogy oda légy érte, a rózsaszín köd kialakuljon. Rám valószínűleg a hányinger jönne tőle. Lehet még a feleségét is informálnám milyen "csodás" férje van ha nem hagyna békén, vagy elintézném, hogy kirúgják szexuális zaklatás miatt munkahelyen.

jan. 6. 17:16
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek is ezt kell szem előtt tartania: ha már elkezdett vonzódni hozzá, ne hagyja, hogy eluralkodjon több is rajta. Ha kell, kérjen áthelyeztetést már munkakörbe vagy munkaterületre, aztán idővel már csak emlék lesz a kolléga úr. Én ezt tudom tanácsolni a saját tapasztalom alapján.

Olvasod a válaszokat, Kérdező?

jan. 6. 17:21
 26/37 anonim ***** válasza:
68%
Sőt, HR-nek indoklásképp meg is lehet mondani, hogy a munkahelyen a magánéletéről és a szexuális dolgairól beszél, amire te egyáltalán nem vagy kíváncsi. Talán őt küldik el onnan, az neked még jobb lenne.
jan. 6. 17:23
 27/37 anonim ***** válasza:
81%
Írtam mindent meglehet oldani csak akarni kell. Ha a kérdezőnek semmi se számít, se a munkahelye, se a becsülete csak a férj (hímvesszője) akkor csinálja, de 100% meg fogja ütni a bokáját még akkor is ha elvál és vele folytatja hiszen abban a cipőben fogja magát találni mint a feleség. Kutyából nem lesz szalonna soha!
jan. 6. 17:26
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan
jan. 6. 17:33
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Tessék, ajánlom, hogy ne menj bele mert körülbelül ide jutsz.

jan. 6. 17:39
 30/37 anonim ***** válasza:
67%
Csak úgy csattogni fog a zacskója mikor hátulról veri beléd a tudást 🤣🤣🤣
jan. 6. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!