Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bele menjek ebbe a kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele menjek ebbe a kapcsolatba ezzel a férfival?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak. Van egy férfi a munkahelyemen akivel egy közös projekt kapcsán sokszor kellett egyeztessek. Részemről kialakult egy kis vonzalom, de mikor megtudtam, hogy házas rögtön visszavonulót fújtam. Hozzá teszem a részéről nem kaptam jelzést, hogy tetszenék neki. Kb 5 hónapig voltunk munka kapcsolatban. Ez 1,5 éve volt. Most 2 hónapja újból vele kell dolgoznom. Most már érztem jelzést a részéről. Nagyon sokat beszélgettünk. Elmondta, hogy nagyon szereti a feleségét, 8 éve vannak együtt, igazából pár apró vitán felül jól megvannak. De 3 év alatt kb 5x szexeltek. Ő folyamatosan közeledne de a felesége nem akar.

Viszont egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Nem tudom mit csináljak, nekem is nagyon tetszik ő, biztosan jó lenne a szex. De mégis van bennem egy gát, hogy házas.

jan. 6. 16:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%
Használni akar egy gerinctelen alak. Ha neked ehhez van gusztusod, akkor gratulálok.
jan. 6. 16:37
 12/37 A kérdező kommentje:
Ezt biztosan más forrásból is tudom, hogy nincs közöttük szex.
jan. 6. 16:40
 13/37 anonim ***** válasza:
94%
Biztosan jó lenne a szex. Ühüm különösen ha nyomorék, vagy önző állat. Valamint hiába jó ha előbb utóbb megszólal a lelkiismeret, a lebukástól való veszély, illetve ha te beleszeretsz ő pedig hazudni fog neked, hogy szeret. Aztán majd nézhetsz egy nagyot és rá fogsz jönni, hogy a szex semmit se ér amikor az önbecsülésed a béka segge alatt van.
jan. 6. 16:41
 14/37 anonim ***** válasza:
37%
Nekem alapvetően nincs gondom a szeretői státusszal. Az viszont szerintem elgondolkodtató, hogy ameddig nem volt kanos addig feléd se nézett, most meg, hogy már nagyon kiéheztették otthon, hirtelen közeledik. Nem biztos, hogy ez a fajta kangörcsös “vonzalom” az, amit szeretnél hogy valaki tápláljon feléd, de én legalábbis nem emiatt mennék benne szeretői kapcsolatba. Az én szeretőm pl kangörcs nélkül is megőrül értem és nagyon erős a kémia köztünk az első perctől, nem csak onnantól, ha otthon a felesége sorozatosan lepattintaná. Ez megalázó, olyan mint amikor egy ételt amit magadtól nem szívesen eszel, de ha üres a hűtő és nem sikerül eljutni bevásárolni akkor azért ráfanyalodsz.
jan. 6. 16:41
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont egyre közelebb kerülünk egymáshoz."

Már most többet látsz bele mint van mögötte. Mindent azért csinál, hogy lefektessen, de ott fog hagyni és neked fog fájni.

Ha annyira szeretné a feleségét akkor nyitott kapcsolatban lennének, sőt nem is kellennél neki hiszen a felesége szeretkezne vele.

De mivel egy utolsó rohadék aki a feleségét is csak szexre tartaná így jó lennél ugyanarra a pozícióra helyette.

Sose leszel az első, sose fogja elhagyni. Maximum a felesége dobja ki és csak azután lenne veled. Aztán pedig te veled csinálná szintén azt mint vele.

Eleve a röviddebbet húzod. Ha van eszed inkább a feleségének borítasz.

jan. 6. 16:46
 16/37 anonim ***** válasza:
74%

Voltam én is ilyenben, kérdező, átérzem amit te, tanulságként olvasd el az esetem: szintén kolléga, panaszkodott, hogy nem szeretik már egymást otthon, és ő(!) nem is kívánja már a feleségét, annyira hárpia lett.

Párszor mellettem telefonált, a felesége tényleg úgy beszélt vele, mint a kutyával.

Udvarolt nekem, flörtölt, én pedig végig arra bíztattam, hogy vagy javítsák meg a házasságukat, vagy váljanak el, ha nem működik.

A különbség csak, hogy engem azzal hülyített, hogy már megbeszélték, hogy elválnak, mert a felesége megelégelte, hogy túlórát vállal, eljár a haverokkal csak azért hogy ne kelljen otthon lennie.

Én hülye pedig kb 1 év kitartó udvarlás, szívességek, figyelmesség, kedves szavak után viszonyt kezdtem vele, bár tudtam, hogy papíron még házasok.

Nem tartott sokáig, de rohadtul szégyelltem magam, főleg miután egyik napról a másikra megszüntette nálam a kedvességet, bókokat, munkahelyi segítséget. Azért, mert ő márpedig nem fog elválni, miért is tenné, ha otthon mindig meleg vacsora várja, és ingyen lakik a feleség szülei után örökölt családi házban. Hát csak nem gondolom, hogy beköltözik miattam egy albérletbe, aminek a felét fizetné?

Nagyon aljas módon kb 1 évig kamuzott nekem mindent, a végén pedig sarkon fordulva kisétált az életemből, otthagyva engem a szégyenben.

A kollégáknak eldicsekedett, hogy megvoltam neki egyszer, én krva vagyok azóta a munkahelyen, ő meg egy istencsászár, senkit sem érdekli a sztorinak az a része, hogy kettőnk közül ő csalta meg a házastársát, engem meg érzelmileg manipulált. Ő a király, én meg a mocsok. És ezt sosem mosom le magamról.

jan. 6. 16:50
 17/37 anonim ***** válasza:
48%

Már meg se haragudj, de okos nő és aki tiszteli a házasság intézményét még akkor is ha rossz a házasság és válás előtt vannak akkor se lesz szerető. Ha tudja, hogy vonzza a másik akkor kerüli, vagy inkább felmond. Igen ő tartozott volna hűséggel, de te engedted neki, hogy ne legyen hűtlen. Mégha nem is teljes mértékben te vagy a hibás akkor is benne van a kezed rendesen. Ne felejtsük el, hogy a nő adja az alkalmat és nem a férfi. Pesze, hogy rád hurrognak amikor elhitted a sok hazugságot és viszonyt folytattál vele holott nem költözött el tőle, nem vált el. Mégis mit vártál, hogy majd sajnálni fognak?

jan. 6. 16:56
 18/37 anonim ***** válasza:
48%
* hogy ne legyen hűséges
jan. 6. 16:57
 19/37 anonim ***** válasza:
84%
Aha, biztos forrás. Nyilván nagyon megbízható egy olyan alak, aki éppen a családja háta mögött fűzi a random kolleganőt. Iszod a szavait, ő pedig ezt ki fogja használni.
jan. 6. 16:57
 20/37 anonim ***** válasza:
81%

Biztos forrás a hímringyó haverja = nem igaz, hogy nincs szex!

Vagy a korábbi/mostani (egyik) szeretője aki nem bánja, hogy még mellette kivel fekszik le.

Olyan nem létezik, hogy 3 éve nincs szex és a férfi hűséges meg szereti a feleségét, de azért a hülye liba kérdező miatt majd el fog válni mert aranyból van a punija. 😆

jan. 6. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!