Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyok egy házas férfival szeretői kapcsolatban. Én is csalom őt. Ki a rossz?
Ő otthon lakik a feleségével és 2 egyetemista gyerekével. A feleségéről SOHA nem beszél, ha én szóba hozom, leteremt. Szerintem tudjuk ennek mi az oka.... :(
Elmondása és tettei alapján szeret engem, nagyon is, mindig hív, keres, ír, rám gondol, rólam mesél a barátainak stb. ... de természetesen sosem fogja elhagyni a családját miattam.
Nekem mellette vannak "kalandjaim" .. próbálkozásaim szingli férfiakkal... erről a házas férfi természetesen nem tud. Ezt titkolom. Ha kiderülne... uhh....
Melyikünk a rosszabb?
A ffinek rosszabb lehet, mert valszeg nehezebben talál szeretőt.
Amugy a mai világban egyik sem rossz ma már szinte alap, hogy mindenki k.fél mindenkivel.
B+...
Ez a baj látod, hogy ti nők, nem tanuljátok meg a szabályokat, csak beszálltok a játékba.
Egyikőtök sem rossz ember. A szeretőség lényege, hogy jár a szabadság mind a 2 félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!