Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen jelek alapján jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen jelek alapján jól gondolom, hogy nem csak én vagyok neki?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat még. Sok időt töltünk kettesben most így az ünnepek alatt.

- Ha együtt vagyunk a telefonján mindig kinyomja az internetet vagy ha nem akkor full némára teszi, hozzá se nyúl. Ha kilépek a mosdóba akkor vagy egyből a kezében van vagy ugyan ott de látom a facen, hogy elérhető volt x perce pont amíg nem voltam ott. Barátai nincsennek, családdal nem tartja a kapcsolatot így azoknak biztosan nem ír.

-Ha ott vagyok sose álmos vagy fáradt. Amint elmegyek tőle egyből írja, hogy milyen álmos és megy aludni akár délelőtt van akár délután. Vagy megvárja hogy visszaírjak vagy nem de a netet egyből kinyomja ilyenkor is.

-Ha mégis benyomva felejti a netet jön random 2-3 értesítés (pl:instan) ami több mint valószínű valami üzenet. Mindebbe az a legfurcsább, hogy amit nekem megadott insta az olyan mintha kamu lenne, 3-4 követője/követése van de mégis onnan jön neki az értesítés amit egyből kihúz és persze kikapcsolja a netet.

Jól gondolom, hogy van más is vagy már csak az eddigi hasonló tapasztalataimat látom ebbe is bele?..

dec. 30. 12:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"DE ha tényleg tudja, hogy aznap megyek haza akkor nem hajlandó 1x sem… amit kicsit sem értek, hogy miért."

Akkor válts taktikát és mondd neki, hogy tovább maradsz.

Aztán szex után lépj le.

jan. 2. 22:36
 12/18 anonim ***** válasza:

"aztán hírtelen elköszönt és ott hagyott 5-10 percig amíg jégoldóztam/vártam hogy olvadjon a jég a kocsiról."

Igazi lovag, házhoz mész szexre, aztán hazatalálsz egyedül is. 🤣

jan. 2. 22:39
 13/18 A kérdező kommentje:

Említettem neki ezt a sex témát, hogy tényleg csak akkor fekszik le velem, ha tudja, hogy maradok estig. Erre jött a válasz, hogy fáj már neki a sok együttléttől meg ki van pirosodva, dörzsölve stb… de mondom neki akkor mutassa már meg aztán keresünk rá valamit és bekenjük de erre nem volt hajlandó.

Szóval már második napja játsza a “fáj” dolgot. De nekem megcsinálja nagynehezen, hogy “jó” legyen és ne menjek máshoz - a szavaival élve.

A telefonja nincs zárolva, elmondása szerint azért mert nincs titkolni valója. De lezárt állapotban csak azt látom, hogy jött valami értesítés és melyik alkalmazásból. Ha lezárja akkor úgy teszi, hogy előtte biztosan ment a tiktok vagy valami reel-s videó (de jó hangosan). Szóval ha feloldanám megnézni, hogy ki is mi is írt egyből hallaná, hogy ordít a telefonján az adott alkalmazás. Eléggé rafinált és kitanult…

jan. 3. 17:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Túl sokat agyalsz a semmin, szerintem...
jan. 3. 18:35
 15/18 anonim ***** válasza:

"De nekem megcsinálja nagynehezen, hogy “jó” legyen és ne menjek máshoz - a szavaival élve"

Ha nem dug meg, úgy érted, hogy szinte könyörögnöd kell neki, hogy kinyaljon?

jan. 3. 18:36
 16/18 anonim ***** válasza:

"de mondom neki akkor mutassa már meg aztán keresünk rá valamit és bekenjük de erre nem volt hajlandó."

Jaj, mert napi 3 szex alatt nincs időd csekkolni a szerszámát, vagy másnap reggel közös zuhanyzáskor?

jan. 3. 19:18
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, szerintem nem gondolom túl. Agyalok a dolgon persze eleget…

Az a baj, hogy mivel fáj neki így nem is láthatom… zuhanyozni pedig egyedül tudunk mert kicsi a fülke..

De ma is láttam tőle ismét valamit… küldött a nap folyamán pár képernyőképet (egész nap külön voltunk) és most egész nap nem volt némítva a telefonja. Ha minden igaz estére összefutunk és kíváncsi leszek le lesz e már akkorra neki.

jan. 4. 13:41
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

"Az a baj, hogy mivel fáj neki így nem is láthatom…"

Persze-persze, fájós pénisszel kefél meg napi háromszor... 🤣

Mesélj még!

jan. 4. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!