Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem érzi hoygy megérné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzi hoygy megérné e velem összejönni?

Figyelt kérdés

1 éve szeretője vagyok. Aztmondta nem tudja megérné e otthagyni miattam a pasiját.

Ez mit jelent? Ennyi idő nem elég hogy kiderüljön hogy milyenek lennénk kapcsolatba? Elég sok időt töltünk együtt majdnem minden nap találkozunk. Olyaan mintha járnánk vannak mély beszélgetések, elmondtam az érzésim, evett a főztömből én is az övéből. ismerjük egymás napi rutinját, szokásait, elmeséltük ki mit csinál szabadidejében, elmeséltünk egymásról mindent amit tudni kell. Ki milyen kaját, filmet szeret, kinek milyen életmód dukál, szóval nem értem, tud rólam mindent, akkor miért nem tudja hogy megérné e?

Ezek alapján én már tudnám a választ

dec. 29. 19:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Több mint szex, majdnem olyan mintha járnánk, alkalmakkor vannak ajándeékozások, ahogy tudunk találkozunk, mesélünk egymásnak, bevásárolunk stb, nem minden a szex
dec. 30. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:

És a pasija az a férje?

Az hol van, amikor ti randiztok és bevásárolgattok?

Hol szoktatok dugni, lelkizni? Nálad, vagy nála?

dec. 30. 18:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen a férje. Külföldön dolgozik
dec. 30. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
dec. 30. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Külföldön dolgozik. Akkor megvan a válasz. Csak a szexet pótolja veled, de gondolom kint a férje jobban keres és anyagilag nem érné meg neki. Kecske jól lakott és a káposzta is megmaradt (neki).
jan. 1. 23:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Hol szoktatok dugni, lelkizni? Nálad, vagy nála?
jan. 1. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen nemcsak veled csalja az urát, más fickóval is.
jan. 1. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!