Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ha kicsit eltávolodok tőle, akkor jön csak rá igazán, hogy mennyire hiányzok neki, és fontos vagyok neki és megérné összejönnünk?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel legjobb barátok vagyunk, de én szerelmes vagyok belé(amit ő tud),ő külsőleg és belsőleg is vonzódik hozzám, csak nem akar járni velem vmiért.2010. dec. 18. 20:06
2/4 anonim válasza:
Funktasztikusra ne hallgass, mert ez egy személyiség nélküli buta lúzer
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát?
2010. dec. 19. 14:35
4/4 anonim válasza:
Helló! :)
Én is csaj vagyok,tehát van erről 1 véleményem.
Szerintem inkább pont az ellenkezőjét csináld,amit írtál:
Légy vele nagyon figyelmes,kedves,vicces,dícsérd meg sokszor,hogy érezze:fontos a számodra.Lehet,hogy sokáig kell majd puhítani,de ha igazán őt akarod,akkor megéri.És akkor ő is látni fogja,hogy komolyak a szándékaid,és nem csak szórakozol vele. sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!