Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzi hoygy megérné e velem összejönni?
1 éve szeretője vagyok. Aztmondta nem tudja megérné e otthagyni miattam a pasiját.
Ez mit jelent? Ennyi idő nem elég hogy kiderüljön hogy milyenek lennénk kapcsolatba? Elég sok időt töltünk együtt majdnem minden nap találkozunk. Olyaan mintha járnánk vannak mély beszélgetések, elmondtam az érzésim, evett a főztömből én is az övéből. ismerjük egymás napi rutinját, szokásait, elmeséltük ki mit csinál szabadidejében, elmeséltünk egymásról mindent amit tudni kell. Ki milyen kaját, filmet szeret, kinek milyen életmód dukál, szóval nem értem, tud rólam mindent, akkor miért nem tudja hogy megérné e?
Ezek alapján én már tudnám a választ
Egy szülő írta ki a gyereke párjáról, ezért tudnak találkozni mindennap.
Gondolom azt akarja, hogy drága dolgokat költs rá. A pasija ezt teszi?
Így most neki van jó szex is, egy pincsikutyája is, meg golddiggerkedhet is...
Mégis mit vársz egy nőtől, aki ilyen csalfa? Majd veled nem lesz az? Könyörgöm.... baromság.
Egy nő kizárólag akkor hagyja el a szeretőjéért a párját, ha a szeretője minőségi ugrást jelent.
Ha csak ugyanolyan, esetleg még gyengébb is, akkor biztos nem!
Mivel tudsz neki többet nyújtani, mint a férje? Azt felejtsd el, hogy szereted, mert azt láthatóan nagy ívben letojja.
Arra pont elég vagy.
Szexeltek is? Vagy csak lelkiztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!