Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem érzi hoygy megérné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzi hoygy megérné e velem összejönni?

Figyelt kérdés

1 éve szeretője vagyok. Aztmondta nem tudja megérné e otthagyni miattam a pasiját.

Ez mit jelent? Ennyi idő nem elég hogy kiderüljön hogy milyenek lennénk kapcsolatba? Elég sok időt töltünk együtt majdnem minden nap találkozunk. Olyaan mintha járnánk vannak mély beszélgetések, elmondtam az érzésim, evett a főztömből én is az övéből. ismerjük egymás napi rutinját, szokásait, elmeséltük ki mit csinál szabadidejében, elmeséltünk egymásról mindent amit tudni kell. Ki milyen kaját, filmet szeret, kinek milyen életmód dukál, szóval nem értem, tud rólam mindent, akkor miért nem tudja hogy megérné e?

Ezek alapján én már tudnám a választ

dec. 29. 19:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap találkoztok és nem tűnik fel a pasijának?
dec. 29. 20:03
 2/14 anonim ***** válasza:

Egy szülő írta ki a gyereke párjáról, ezért tudnak találkozni mindennap.

dec. 29. 20:27
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Nőknél általában max pótlék csak egy szerető ha a nagyszerelme hanyagolja nem törődik vele lesz.rja akkor kell vmi lelkiszemetes meg vigasz.
dec. 29. 21:02
 4/14 anonim ***** válasza:
33%

Gondolom azt akarja, hogy drága dolgokat költs rá. A pasija ezt teszi?

Így most neki van jó szex is, egy pincsikutyája is, meg golddiggerkedhet is...

Mégis mit vársz egy nőtől, aki ilyen csalfa? Majd veled nem lesz az? Könyörgöm.... baromság.

tegnapelőtt 00:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Hiába vagytok együtt minden nap, akkor is lakva ismerszik meg az ember igazán. Meghát egy szeretői kapcsolatban mindenki a legjobb oldalát mutatja, plusz mit várunk egy olyan embertől, aki csont nélkül több mint egy éve hazudik a párja képébe. Ennyi idő alatt bőven el kellett volna tudnia dönteni, de neki egyszerűen így kényelmes.
tegnapelőtt 09:55
 6/14 Fröccsentettcsirke7389 válasza:
Te jó vagy az ágyban, vagy jobban ki tudod elégíteni a szexuális igényeit, a pasijától viszont megkapja azt az anyagi stabilitást, amire minden nőnek szüksége van. Munkatársnőm ugyan ez. Panaszkodott hogy a pénzes középvezető pasija már hetek óta nem akarja megdugni, de nem abban gondolkodik hogy elhagyja, hanem bent vadászgat potenciális jelöltekre, akik pótolják a szexet. Esze ágában sincs otthagynia a pénzes csávót. Volt egy csajhaverom ugyan-ez volt: a pénzes pasija eltartotta, viszont csalta és egyszer még fejbe is rúgta egy vita hevében. Szerinted ott hagyta a csaj? Nem, inkább keresett egy másik pasit aki pótolja a szexet. Szóval szerintem ne láss ebbe többet bele. Te csak egy szexpartner vagy neki, aki kielégíti, ha már a barátja nem tudja.
tegnapelőtt 11:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Kérdező egyáltalán nem írja, hogy szexelnek is...
tegnapelőtt 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő kizárólag akkor hagyja el a szeretőjéért a párját, ha a szeretője minőségi ugrást jelent.

Ha csak ugyanolyan, esetleg még gyengébb is, akkor biztos nem!

Mivel tudsz neki többet nyújtani, mint a férje? Azt felejtsd el, hogy szereted, mert azt láthatóan nagy ívben letojja.

tegnapelőtt 12:08
 9/14 A kérdező kommentje:
De ha nem vagyok különb, jobb, akkor miért vagyok a szeretője?
tegnapelőtt 12:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Arra pont elég vagy.

Szexeltek is? Vagy csak lelkiztek?

tegnapelőtt 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!