Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Exem legjobb barátja iránt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem legjobb barátja iránt érzek valamit. De családja van. Benne is alakulhat valami?

Figyelt kérdés

Exem egy személyiségzavaros egyed volt, kapcsolatunk alatt elkezdtem beszélgetni a legjobb barátjával. Történt köztük egy dráma, én tartottam a barátjában a lelket, kértem jöjjön át hozzánk beszéljék meg, próbáltam őket összetartani, sikertelenül. Majd szakított velem exem nyár vége felé, és azóta ezt segíti feldolgozni a (volt) barátja.

Ez így önmagában egy szép dolognak indult, mert nagyon tiszták voltak a szándékaink. Viszont most lesz február elején egy éve, hogy szinte napi kontaktban vagyunk, és azt vettem észre magamon, hogy hiányzik ha nem ír, reggelente az ő nevét keresem az üzeneteim között, és zavar, ha a feleségéről mesél. Amit egyébként sosem szokott, ritkán hozza fel, de akkor valamiért nagyon zavar. Egy nagyon mély pszichológiai viszony alakult ki köztünk, ami főleg tőle ered, regényeket szokott írni nekem a szakítás feldolgozására, önmagam megtalálására. Nem tudom, a felesége mit tud, szerintem mindent, mert normális családfőnek tűnik, meglepne, ha amúgy csalfa lenne.

Kicsit a magány miatt is gondolom azt, hogy elkezdtem felé vonzódni. Viszont benne is kialakulhatott ennyi idő alatt valami? Soha nem céloz semmi olyanra! Soha nem lép túl semmilyen határt! Én is maximálisan tisztelem őt. Ez az első platform ahol ki merem írni.

Most karácsonyi köszöntésben volt az első, hogy kicsit érzelmesebben megköszöntem neki a napi támogatást, de közömbösen válaszolt tényleg mint egy pszichológus. Viszont gondoltam karácsonykor nem beszélünk, a családjával lesz, de nem, ugyanúgy írt végig.

Ennyi idő után, egy férfiban aki folyton lelkizik, nagyon jó ember, és szeret is velem beszélgetni, minden apróságra válaszol még soha nem laposodott el a beszélgetés még nyaralás alatt sem, vajon még mindig közömbösen tekint rám?

Soha nem fogok lépni!

Soha nem leszek tiszteletlen! Mielőtt elítélnétek… személyesen 1 év alatt csak háromszor találkoztunk, nyilván nem történt semmi olyan akkor sem.

Ez most mind csak puszta kíváncsiság, hogy mi lehet ő benne.

tegnap 23:41
 1/2 anonim ***** válasza:
"Levelezőpartnernek" hangzik.
tegnap 23:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Valoszinu csak baratkent tekint rad, vagy ha tobbre is, nem akarja, hogy tobb legyen. Akkor mar talalkoztatok volna surubben. En elhiszem, hogy jo erzes, hogy valakivel ennyire joban vagy, ennyire jol el tudsz beszelgetni, de orokke nem dumalgathatsz neten. Az eleted meg elmegy melletted, mikozben te a telefonodon potyogsz. En a helyedben kezdenem ritkitani a beszelgeteseket, nehez lesz, lehet olyan lesz erzesre, mint egy szakitas, de muszaj lesz meglepned. Igy hogy fogsz megismerni valakit? Folyton hozza fogod hasonlitani. Ha osszejossz valakivel, szerinted orulne neki, hogy ennyire bensoseges viszonyod van egy masik ferfivel, akinek az uzenetei hianyoznak, ha nem ir? Ezzel tonkre fogod tenni a parkapcsolataidat.
ma 07:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!