Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Élete szerelme, állítólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élete szerelme, állítólag meghalna érte, mégis folyton csalná velem. Akkor mi a valóság?

Figyelt kérdés

Mentségemre szóljon, mindig azt kamuzta amikor felkeresett, hogy nincsenek együtt. Megmutatja ilyenkor a sok veszekedést, elmagyarázza hogyan dobták ki egymást. Ez a jobbik eset.

A rosszabbik eset, amikor a legnagyobb szerelemben vannak, és utólag kinyomozva ilyenkor is sokszor megkeresett, hogy újra szingli. Ilyenkor hetekig-hónapokig kavartunk, sokszor nálam is aludt. Szex napi 5-6 menet. Engem is sokszor h.ülyére vett.

De amikor borulna minden, akkor öngyilkos akar lenni, a nő sem egy szent életű, derült már ki hogy megcsalta ő is, a pasi ilyenkor taknyában fetreng, már férfiként se tudok rá nézni akkora egy papucs, amennyi sok felszarvazás után még mindig ez a nő a minden. Jó hogy konkrétan a lábnyomát nem nyalogatja a léptei után, ha meg más férfi ránéz a nőre, képes felkeresni és befenyíteni.

Viszont mai napig, ha olyanja van megkeres, mondja a hülye dumáit, tudja, hogy már nem vagyok annyira oda érte hogy belemártsam magam a kapcsolatukba, és már rég nem engedek neki. De még így is akar. Napokig ostromol a vagy épp kanos, vagy épp szerelmes szövegeivel, aztán játssza a sértődöttet, de olyan is volt már hogy sírva hívott fel, hogy csak engem szeret. Nem tudja elviselni ha visszautasítom. Van egy instagramja ahol szerintem az asszony tiltva van, de mi követjük egymást, az alapján egyértelmű, vannak még nők az életében. De közben állat módon védi az asszonyt és úgy táncol ahogy ő fütyül.

Az ilyen akkor szereti a párját, vagy nem?

Nekem ez egy anomália, hogy egyidejűleg meg van halva egy nőért, de közben úgy csalja mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ma már ilyen könnyedén beszélek róla, de régen traumaként éltem meg, főleg mikor először megkerestem a nőt, elmondtam mindent, majd én lettem az ellenség. saját békém érdekében nem fogom többet megkeresni.

dec. 28. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen ferfi narc es az ilyenek el nem szerelem van vsgy szeretet,hanem birtoklas. Konnen felismerhetoek az ilyenek foleg ha valakin ek van benne gyakorlati es elmeleti tapasztalata is. Igy nem fog az emberen a sok hazugsag es szinjatek reszerol. Ha szereted a Colombot,akkor jo szorakozas egy darabig. :D

Konnyen ki lehet az ilyen fergekbol szeretni meg a kapcsolat kozepen.

dec. 28. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Működött így, nem igaz? Elhiszitek amiket össze hazudik, és mind a kettőtökbe tud üríteni. Nem szeret senkit, másokkal is kavar ha adódik alkalom. Ezért nyomja a hisztit, mert sikerül hülyére vennie az aktuális párját meg szeretőjét.
dec. 28. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Saját magába szerelmes, és ez nem is fog soha változni.

Minek foglalkozol vele? Ne haragudj, de egy ilyen hulladék csávó annyit nem ért, hogy kiírj róla egy kérdést.

dec. 28. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:

A francia az orgazmust petite mort-nak, “kis halálnak” nevezi.

😁

dec. 28. 22:51
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én nàrcinak hívnàm a brét, és az ide illő dal: Felicitaaaa!
dec. 28. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy ő nem ugyanazt érti szerelem alatt, mint a legtöbb ember. Ezek szerint a nője se. Ők azok, akiknek kell a dráma, mindig megy a cirkusz, vagy veszekednek, vagy dugnak, megy a játszmázás, a bosszú, a nagy jelenetek. Nekik ez kell. Egy unalmas hétvége után egyből szakítanának, mert a szürke hétköznapokba belebetegszenek.

A pasinak kell a nő. Birtokolni akarja, azt akarja, hogy más rá se nézzen. És többek között az a vonzereje, hogy másnak is kell.

De szeretni elsősorban saját magát szereti. Csak az hajtja, hogy neki jó legyen. Két p1na meg több, mint egy. Ennyi a lényeg. Faék egyszerű az ember.

dec. 28. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
19%
Ilyenkor az emberben felmerül a kérdést olvasva, hogy a kérdésben szereplő a legrosszabb férfitípus ami valaha létezett, aztán olvassa a hozzászólásokat és rájön, hogy ja, nem hanem a 2-es válaszoló. Nála is lejjebb még a pszichopata bűnöző meg a drogosok lehetnek.
dec. 28. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7: #2-nek minden szava igaz. Nyers, egyszeru, oszinte. Nem ment fel senkit, nem keres magyarazatot barki viselkedesere, kesz tenyeket kozol. Mi nem tetszett benne?
dec. 29. 01:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A valóság az, hogy naiv és ostoba vagy.Azonnal szétraktad neki, amint megjelent, rögtön beszoptad amit mondott.De ez mindaddig így is marad, amíg a hormonjaid uralkodnak az agyad felett.Ideje lenne végre megtanulni, hogy egy olyan faszi akinek más nője(i) is van, az soha nem lehet egy megbízható fajta.Vele biztosan nem fogod soha átélni a mesekönyvben lévő romantikát. A 2-es válaszoló tökéletesen leírta a helyzetet, hiába nem tetszik az ostoba álmodozó lánykáknak.

N

dec. 29. 07:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy miért hagyod magad újra és újra megalázni? Azért az 5-6 szexért naponta? Vagy mert azt hiszed, hogy ha te megadod neki ezt, akkor majd kiszeret a másikból? Az ilyen egy patkány, aki mindenkit használ és kihasznál. Kapcsolatfüggő, szereti a drámát, szeret hazudozni és ti el is hiszitek. Téged ne az érdekeljen, hogy milyen ember Ő, mert azt te is tudod, hogy problémás. Inkább gondolkozz el azon, hogy miért akarod elhitetni magaddal, hogy szexért cserébe majd téged választ.

Miért nem keresel valakit akinek te vagy a világ közepe? Mert az számodra unalmas lenne. Te sem vagy különb a másik nőnél, sem a pasitól aki játszik veletek.

dec. 29. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!