Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért akarom még mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom még mindig?

Figyelt kérdés
Az exemmel (közel 3 év után) majdnem fél éve szakítottunk, aztán egy hónap múlva megbeszéltük, hogy újra össze akarunk jönni, de utána lefeküdt mással, és többször is hazudott még arról, hogy nem beszél azóta ezzel az emberrel, de végül lebukott. Ezután ősszel ott tudtam hagyni, de azóta se tudom elengedni azt az érzést, hogy vele akarom leélni az életem. Nagyon hiányzik, pedig már jól vagyok, és próbálok ismerkedni, meg elterelni a figyelmemet, de egyszerűen még mindig reménykedek, hogy vissza fog jönni, és még mindig várom őt. Mit tegyek, hogy jobb legyen?

tegnap 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Hagyj elég időt magadnak az elengedésre és töröld ki őt mindenhonnan. Máskülönben benne maradsz ebben a se veled se nélküled kapcsolatban és minél tovább húzod, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére.
tegnap 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Mert nincsen önbecsülésed.Talán aranyból volt az ágyéka?

Fél év meg sok esetben kevés a teljes túllépéshez.

tegnap 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert szeretetre vágyunk egy társra és a megbocsátás aranyos jóindulatú dolognak tűnik. Én többtíz évet éltem kapcsolat nélkül, mostmár egy hűtlen párnak is tudnék örülni mert érzelmes vagyok és jó lenne odabújni, simogatás stb meg bocs de unom már állandóan egész életemben magamnak megoldani az nem ugyan az..

Várok egy méltó jó emberre aki elég rendes hogy ne bánjam meg hogy őt választottam.. mennek a fiatal éveim ez irritál amúgy elvagyok kapcsolat nélkül még.

tegnap 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj továbblépni... Barátkozni másokkal, programokra járni.
tegnap 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Javítanám magam, időnként hiszem azt hogy egy hűtlen is jobb mint egyedül, de azt hiszem nem jobb csak ha kanos vagyok olyankor megbocsátóbb vagyok a hűtlen nőkkel, de később rájövök hogy elfogadhatatlan, csak sajnos felizgatnak a hűtlen nők.
tegnap 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

Felteszem, te vagy a női fél...

A leírtak alapján még azért kell neked bőven idő!

tegnap 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
Hát ne haragudj de szánalmas ha nőként egy rossz pasi iránt sírsz. Nőként tied a világ nagyon sok pasi szivesen barátkozik veled, én hiába vagyok jó pasi kb senki le se sz@r mikor az utcán megyek mert nincs kedvük ismerkedni. De a pasik ha látják hogy barátkozni akarsz akkor simán bele mennek beszélgetés, séta ilyesmibe, nem kell komoly randi meg udvarlás, beültök egy üdítőre valahova csak beszélgetni.
tegnap 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!