Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hogy megcsal a férjed valóban meg lehet érezni, vagy
ez csak duma hogy a nők megérzik?
Én éreztem, hogy valami nem stimmel, sőt emlékszem rá, hogy rossz, megmagyarázhatatlan érzés lepett el és ki is derült.
tegnap 17:36
Meglehet igen de csak akkor ha alapbol nyigidt vagy megbizol spha nem vagy féltékeny teljesen vakon élsz.
Akkor ugy a semmiből fog jönni nem tudatbol.
tegnap 17:41
Igazából nem megérzés, hanem vannak jelei. Sokan csak hiszik, hogy pontosan ugyanúgy tudnak viselkedni, mintha mi sem történt volna. Gyakorlatban meg már akkor lebuknak, mikor még csak készítik elő a terepet.
4 van a megérzés, és van amikor logikábol rakod össze.
tegnap 17:43
Én is megéreztem, de nem csak megcsalás kapcsán jön az érzés hanem már kiskoromban is hasonlóan történt iskolában, vagy, hogy valakivel nem kéne barátkoznom.
tegnap 17:46
Személy szerint a halált is "előre megérzem" és nem vagyok boszorkány, sem spiris személy.
Csak jön magától és olyan emberekkel kapcsolatban is akikről nem is gondolnám, hogy meghalnának, vagy hátbaszúrnának.
Nem tudom micsoda okozza, de mindig bízom a hatodik (vagy hetedik?) megérzéseimben.
tegnap 17:50
Ha igazán ismered a párodat, nyilván egyből észreveszed, ha valami megváltozik közöttetek. Ezt hívhatjuk megérzésnek, vagy logikának, igazából teljesen mindegy. Ha valaki sunyizik, akkor egy idő után levágja a másik fél, hogy "tilosban jár".
tegnap 17:51
Így igaz,a megérzés abból fakad leg inkább,hogy megváltozik a párod.Telefonját el kezdi hurcolni magával,
vagy hanyagolni kezd vagy túl kedves lesz hirtelen..
Nálunk távolodni kezdett,eleinte amíg nem voltak egyértelmű jelei ennek,addig nem vettem észre semmit,
maximálisan bíztam benne.De mihelyst látható jelei lettek,rögtön észre vettem.De akkor már rég késő volt,3 hónapja már tartott a dolog köztük.. :-(
tegnap 18:05
Egyetlenegy dolog miatt tűnt fel, hogy félrejár. Megkérdezte többször, hogy szeretem-e pedig addig a pontig sose tette fel a kérdést. Attól kezdve tudtam, hogy mi a helyzet és csak vártam mikor leplezi le magát teljesen. Szerintem tudatalatt akarta, hogy kiderüljön, de elmondani nyilván gyáva féreg volt. Tehát az üzeneteket nem törölte ki aztán térden esedezve kért elnézést és, hogy próbáljuk újra. Hát nem jött össze egyértelműen. Még mielőtt valaki belém állna miért néztem meg az üzeneteket mert privát szféra minden jogi és megvolt hozzá amikor megcsalt és nem szólt, hogy te hülye más tetszik legyen vége, vagy legyünk nyitottak.
tegnap 18:16
Kapcsolódó kérdések: