Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőgyűlöletet valóban megérzik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlöletet valóban megérzik?

Figyelt kérdés
Én sokáig gyűlöltem őket, de egy nő (szimplán barát) meg tudot győzni a nézeteim ellentétjéről így elmúlt, legalábbis jórészt. Azután volt szexchates beszélgetőpartnerem egy tinilánnyal neten akivel discordon találkoztam, mikor még gyűlöltem őket nem volt ilyen. Bár az nem tartott sokáig max másfél hétig. Még mindig küszködöm a mentális egészségemmel, nem olyan egyszerű mint mondják hogy "menj pszichológushoz". Rengeteg keresgélés, várakozás és miegyéb jár a kereséssel, ráadásul nem is biztos hogy jó az akit talált az ember. 22/f
2023. febr. 3. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Lehet érzékelni
2023. febr. 3. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Igen
2023. febr. 3. 21:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a takarító főnök lánya az lenézi a férfiakat vagy nem tudom, apámnak meg nekem, vagy más férfinak nem köszön, rájuk sem nézz, viszont a nőkkel meg szóbaáll.. Nem egy szimpatikus teremtés.
2023. febr. 3. 21:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk érzem az elszigeteltség és az egyedüllét hátulütőjét is, lehet be kéne fogadjak egy cicát, már ha engedik az albérletben.
2023. febr. 3. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Nem lehet érezni.
2023. febr. 3. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
A semmiből nem, de ha eltejtve van rá utalás akkor igen.
2023. febr. 3. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Azonnal nem, de sok apróságból akár már felületes beszélgetésből ki lehet érezni. Nekem legalábbis már kiéleződtek az érzékeim az ilyenekre.
2023. febr. 3. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki érzékeli ha valaki utálatosan viselkedik vele. Viszont a nőgyűlölőknek egy régi bölcs mondást tudnék idézni: ha mézet akarsz gyűjteni akkor ne rúgd fel a méhkast!

Mi a francért akarjon veled összejönni valaki ha te azt érzékelted felé hogy gyűlöllek?

2023. febr. 3. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:
19%
Inkább a nők gyűlölködnek azt látom
2023. febr. 4. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!