Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit gondoltok erről? Valóban igaz?

Figyelt kérdés

Párommal szexeltünk, a vége felé voltunk már, mikor hallok,hogy csengetnek a várt vendégeink. Tudtuk, hogy jönnek, viszont korábban érkeztek. Párom momdta, hogy nyissak ajtót, ő addig gyors felmegy az emeletre és befejezi magának. Azt mondta, hogy érzékeny lesz a heréje, ha nem élvezhet el. Valóban így van ? 5 perc múlva le is jött közénk amúgy.

Ez nem gáz?

2023. jan. 20. 11:45
A kérdező szavazást indított:
Igaza van neki
Ki lehetett volna bírnia
58 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Rossz tud lenni, hogyha fel vagy izgulva és nem történik meg az élvezés, szóval lehet benne igazság.
2023. jan. 20. 11:50
 2/17 anonim ***** válasza:
4%
Igazából hererákot kapnak a férfiak attól, ha nem élvezhetnek el. De ezzel újdonságot nem mondtam.
2023. jan. 20. 11:53
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem igaz !
2023. jan. 20. 12:12
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

Igen, órákig megmaradó, kellemetlen, húzó fájdalom marad a herékben és az alhasban, az ondóvezetékben, ha már odáig jut a férfi az izgalmi fokban, hogy lényegében már csőben van a cucc. Az ejakulálás a legjobb mód ennek megszüntetésére, kevésbé hatékony, de tud segíteni jég vagy valami hideg, amit a farka fölé az ágyékára tesz.

Magyar népi neve vőlegénybetegség, angolban blue balls-nak hívják.

2023. jan. 20. 12:14
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem igaz! A "fájdalom" nem azért van a herékben mert nem élvezett el, hanem mert az izgalom hatására a megfeszülő gátizmok tudják "húzni" a heréket is. Az ejakulátum amúgy sem a herékben tárolódik (ott csak a spermiumsejtek képződnek) hanem a prosztatában.
2023. jan. 20. 12:19
 6/17 anonim ***** válasza:
32%

6

Én nem írtam, hogy azért van a fájdalom, mert nem élvezett el, fogalmam sincs a konkrét anatómiai okáról, én csak azt írtam, hogy ha kellően fel van már húzva a férfi, és elindulnak a folyamatok, de nem tud elélvezni, akkor sajognak a golyók (is).

5

2023. jan. 20. 12:22
 7/17 Jégszív ***** válasza:
91%

A hererákban egyáltalán nem vagyok biztos, de régen ezt nevezték (most már ritkábban fordulhat elő...) "vőlegény betegségnek".

Ld.: [link]

Egyébként csodálkozom hogy ezt a kérdést egy lány tette föl! Mázlista, hogy ebből még kimaradt. Nőknél igen gyakori a kielégültség hiánya miatti (indokolatlan nemi izgalom, korai magömlés, megszakított közösülés) erős alhasi fájdalom.

Figyelem!

Ez nagyon sok párkapcsolatot tett már tönkre, muszáj foglalkozni vele.

2023. jan. 20. 12:31
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
első alkalom volt nekem a lánnyal, akibe évek óta szerelmes voltam, persze nem működött a szerszám, de felizgulva fel voltam. később még próbáltam magamon segíteni, de ettől függetlenül is egész másnap olyan érzékeny volt a golyóm, hogy a tavaszi szellőtől is csillagokat láttam
2023. jan. 20. 12:45
 9/17 anonim ***** válasza:
44%

"érzékeny lesz a heréje, ha nem élvezhet el"🤣🤣🤣🤣🤣

Ilyen csak a mesékben van.

2023. jan. 20. 13:43
 10/17 anonim ***** válasza:
12%

#10:

Ez oldal tele van, fogyatékosokkal, akiknek a lepontozás a hobbijuk. Erre élveznek mert lelki szegények.

2023. jan. 20. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!