Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondoltok erről? Valóban igaz?
Párommal szexeltünk, a vége felé voltunk már, mikor hallok,hogy csengetnek a várt vendégeink. Tudtuk, hogy jönnek, viszont korábban érkeztek. Párom momdta, hogy nyissak ajtót, ő addig gyors felmegy az emeletre és befejezi magának. Azt mondta, hogy érzékeny lesz a heréje, ha nem élvezhet el. Valóban így van ? 5 perc múlva le is jött közénk amúgy.
Ez nem gáz?
Igen, órákig megmaradó, kellemetlen, húzó fájdalom marad a herékben és az alhasban, az ondóvezetékben, ha már odáig jut a férfi az izgalmi fokban, hogy lényegében már csőben van a cucc. Az ejakulálás a legjobb mód ennek megszüntetésére, kevésbé hatékony, de tud segíteni jég vagy valami hideg, amit a farka fölé az ágyékára tesz.
Magyar népi neve vőlegénybetegség, angolban blue balls-nak hívják.
6
Én nem írtam, hogy azért van a fájdalom, mert nem élvezett el, fogalmam sincs a konkrét anatómiai okáról, én csak azt írtam, hogy ha kellően fel van már húzva a férfi, és elindulnak a folyamatok, de nem tud elélvezni, akkor sajognak a golyók (is).
5
A hererákban egyáltalán nem vagyok biztos, de régen ezt nevezték (most már ritkábban fordulhat elő...) "vőlegény betegségnek".
Ld.: [link]
Egyébként csodálkozom hogy ezt a kérdést egy lány tette föl! Mázlista, hogy ebből még kimaradt. Nőknél igen gyakori a kielégültség hiánya miatti (indokolatlan nemi izgalom, korai magömlés, megszakított közösülés) erős alhasi fájdalom.
Figyelem!
Ez nagyon sok párkapcsolatot tett már tönkre, muszáj foglalkozni vele.
"érzékeny lesz a heréje, ha nem élvezhet el"🤣🤣🤣🤣🤣
Ilyen csak a mesékben van.
#10:
Ez oldal tele van, fogyatékosokkal, akiknek a lepontozás a hobbijuk. Erre élveznek mert lelki szegények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!