Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit gondoltok erről? Valóban igaz?

Figyelt kérdés

Párommal szexeltünk, a vége felé voltunk már, mikor hallok,hogy csengetnek a várt vendégeink. Tudtuk, hogy jönnek, viszont korábban érkeztek. Párom momdta, hogy nyissak ajtót, ő addig gyors felmegy az emeletre és befejezi magának. Azt mondta, hogy érzékeny lesz a heréje, ha nem élvezhet el. Valóban így van ? 5 perc múlva le is jött közénk amúgy.

Ez nem gáz?

2023. jan. 20. 11:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

"ő addig gyors felmegy" - helyesen: "ő addig gyorsAN felmegy".

Tanuljunk már meg magyarul...

2023. jan. 20. 14:29
 12/17 anonim ***** válasza:
14%

Érdekes, az meg senkinek se tűnik fel, hogy azt írja: mikor hallok, hogy csengetnek.

Vagyis alanyi ragozást alkalmaz tárgyas helyett.

Viszont ez is meg a „gyors” is amellett szól, hogy a kérdező nem nem tud magyarul. Hanem, ha nem is nyelvjárásban beszél, de adott nyelvjárásra jellemző elemeket használ, még az is lehet, hogy határon túli magyar.

2023. jan. 20. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Soha nem éreztem semmi rendkívülit a herémben attól, hogy nem élveztem el.
2023. jan. 20. 14:46
 14/17 anonim ***** válasza:
22%
11 és 12: vagy egyszerűen átírta a telója. Miért nem gondolkodtok? Fájna, mint a kielégületlen golyók?
2023. jan. 20. 15:05
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

14: nem kéne mindent a telefonra fogni. Nekem ha valamit átír a telefonom, fogom és visszaírom. Mellesleg a 'gyorsan'-t biztos nem írja át 'gyors'-ra. "Miért nem gondolkodsz", mielőtt írsz? :D

12: ez nem nyelvjárás, hanem egy manapság divatos dolog (folyamatosan helyett folyamat, gyorsan helyett gyors, stb), de nekem felforr az agyvizem tőle.

2023. jan. 20. 15:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Vőlegény betegség...nekem is szokott lenni,elég kellemetlen.

Jól tette.

2023. jan. 20. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, az egyik legfrusztrálóbb érzés, ha nekikezdek kiverni, szexelni, vagy akár csak nagyon felizgulok valamire, de nincs magömlés után. Nemis az, hogy fáj, hanem nagyon frusztrált, feszült leszek utána. Nekem is volt olyan, hogy megzavartak szex közben. És kimentem a wc-re gyorsan kiverni. Ilyenkor egy sietős kirázás is sokat segít, akkor szerencsésnek láttam, hogy nagyon hamar eltudok élvezni.
2023. jan. 21. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!