Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, valóban megérzitek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, valóban megérzitek ha a párotok csal titeket?

Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Egy hosszabb kapcsolatban (nem hónapokról beszélek) simán megérzi az egyik fél, ha valami nem stimmel. Énis megéreztem, és mint kiderült, jól éreztem. 26n
2023. nov. 23. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Észrevettem, hogy nem olyan mint volt hozzám.
2023. nov. 23. 16:28
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Igen.
2023. nov. 23. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Inkább azt hogy nem vagyok fontos a másiknak és fél lábbal kifele van a kapcsolatból, nem ad biztonságérzést,pl nem utasít el másokat konkrétan, pl egyik exem után volt aki fél éven is át kapart míg jártunk, mert nem volt egyértelműen elküldve soha a másik.

Nagyon sok pasi csinálja amígy ezt hogy nem ráznak le senkit egyértelműen.

Az ilyen3k ha nem is csalnak a megérzésem csak az hogy biztos nem ettől lesz gyerekem meg nem vele lesz családom.

Az meg ha csalna is egy ilyen, már csak igazolása lenne az egésznek, hogy nem vagyok hülye jól láttam az egészet.

2023. nov. 23. 16:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Az nem megérzés, hogy észreveszel változásokat, kérdező. Ne misztifikáld túl.
2023. nov. 23. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Észreveszem.

Tudtam, hogy valami nem oké, amikor hazajött az osztálykirándulásról, mert bunkó volt velem és hideg. Kiderült, hogy végig egy osztálytársával volt kettesben és iszogattak, majd a mi szakításunk után össze is jöttek.

Tudtam, hogy nem lehetséges az, hogy szerelmes egy lányba, majd hirtelen jövök én és belém átszeret, a másikkal meg már nem beszélget. Kiderült, hogy még mindig beszél vele, csak eltitkolta. Megkérdeztem, szereti e még, azt válaszolta, hogy nem. De én tudtam, hogy ez nem igaz. Szakított velem és összejött vele.

Tudtam, hogy nem csak barátok az exével. Hiába próbált engem beállítani elmebetegnek, meg hogy fölöslegesen féltékenykedek. Kiderült, hogy nem csak, hogy szereti, de minden héten le is fekszik vele és engem beszélnek ki, hogy milyen ronda vagyok és bánja hogy megismert.

MINDIG tudja egy nő. Mindig. Csak várja a konkrét bizonyítékokat, hogy jól be tudjon olvasni és lelépni.

2023. nov. 23. 17:01
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Életemben két férfinál volt ilyen megérzésem, mindkétszer beigazolódott. Nem vagyok féltékenykedő típus, igyekeztem elhessegetni a gyanút, de ott volt... És kivártam. Mindig van egy banánhéj, lett is.
2023. nov. 23. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult igen. Nagyon erős megérzésem volt, hogy az a bizonyos lány, nemcsak barát. Másnap lelépett miatta.
2023. nov. 23. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen!
2023. nov. 23. 20:33
 10/11 CHRIS4 válasza:

Kétféle ember van.

Van, aki tudja, hogy megcsalják, és van, aki nem tudja. :)

2023. nov. 30. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!