Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tesztelni egy nőt, hogy tényleg hűséges, loyális-e?
8 Úristen évekig xopatlan. Most elmorzsoltam egy könnycseppet érte én is. Ő meg már telesírta a kádat mert nem talál alkalmas nőt, csak olyat aki lefekszik vele és kiderül hogy nem xopik, annyira rossz.
Szerintetek ha van egy pasi aki nem szereti eleve és nem is igényli a x-t, az őszinte vagy kezdjek gyanakodni? Vannak ilyen létező pasik vagy csak egy hologram?
"Ezzel lehet majd tesztelni, hogy a pénzre hajt-e."
Egyrészt neki is lehet pénze, és a saját szintjét várja el, másrészt mindenkinek fontos, hogy ne egy koloncot vegyen a nyakába, akinek tartozásai vannak, és hónap elején elwoltozza a pénzét, hónap közepétől meg üres zsemlét eszik.
Ezért kell tesztelni, amit lehet.
Persze, nem mindenkinek, lehet hinni is.
Én nem hiszek. Bizonyítékot kérek.
#10!
Ha te itt Magyarországon akarsz meggazdagodni akkor neked módodban sem fog állni egy nővel randizni. Mert ha mégis gazdag lennél akkor csak a penzeddel kerkednel, addig lenne barátnőd ameddig van pénzed. Ez hülye felfogás amit egy filmből néztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!