Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet tesztelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tesztelni egy nőt, hogy tényleg hűséges, loyális-e?

Figyelt kérdés
Kell a bizalom az oké, de hogyan lehet letesztelni?

tegnap 20:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%
Pl. kezdeményezek nála írásban egy ismerkedést. Kérdés, hogy bele megy-e a játékba vagy sem.
tegnap 20:29
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Azt hittem, a nők shittesztelnek, a férfiak egyenesek és becsületesek. Most meglepődtem.
tegnap 20:31
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

lojális....

nem y-nal

idő, alázat, emberismeret,,,

tegnap 20:31
 4/19 anonim ***** válasza:
25%
Kezdj el mással ismerkedni és figyeld a reakcióit hogy mennyire lesz ideges mérges féltékeny.
tegnap 20:33
 5/19 anonim ***** válasza:
26%

A szemébe nézel, fogod a kezét, és megkérded: "Ha csóró lennék, akkor is velem lennél?

IGEN esetén hazudik!!! NEM esetén őszinte, vedd el!!!

tegnap 20:40
 6/19 anonim ***** válasza:
4, mert szerinted a hűséges és a lojális annak a szinonimája, hogy nincs önbecsülése?
tegnap 20:41
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

5: visszafele meg a nő megkérdezheti, hogy "ha nem szopnék soha, akkor is velem lennél?"

Ha igent mond, utolsó hazug.

tegnap 20:43
 8/19 anonim ***** válasza:
34%
7. Pontosan! És tudod mi az érdekes? Hogy a nők ezt tudják, aztán mégis sipítoznak, mikor hónapokig vagy évekig tartó xopatlanság után félremegy a kanijuk.
tegnap 20:45
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

8: én ezt nem tudok. Én hiszek annak, aki mond nekem valamit, pláne annak, akivel kapcsolatot kezdek.

Jó, mondjuk én olyan férfiakkal ismerkedem, akiknek a faszszopogatásnál sokkal fontosabb a szerelem, egymás megértése, elfogadása, tisztelete. De néha van olyan, aki jól adja elő magát, jól manipulál, és nem tudod, hogy hazudik. Bárcsak mindenki őszinte lenne.

tegnap 20:50
 10/19 anonim ***** válasza:
32%

Ez engem is érdekelne.

Azt gondolom, hogy az adott nőhöz/körülményekhez kell szabni a tesztet.

Tehat kellene ismerni a szituációt.

De ilyen teszteket én már a kapcsolat előtt is be fogok vetni: a jövőbeb elkezdem magam felépíteni pénzügyileg is. Nem kizárt, hogy ha meggazdagszom, mást mondok majd a vagyoni helyzetemről. Ezzel lehet majd tesztelni, hogy a pénzre hajt-e.

Az ötlet egyébként az Amerikába jöttem című vígjátékból ered.

tegnap 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!