Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tesztelni egy nőt, hogy tényleg hűséges, loyális-e?
lojális....
nem y-nal
idő, alázat, emberismeret,,,
A szemébe nézel, fogod a kezét, és megkérded: "Ha csóró lennék, akkor is velem lennél?
IGEN esetén hazudik!!! NEM esetén őszinte, vedd el!!!
5: visszafele meg a nő megkérdezheti, hogy "ha nem szopnék soha, akkor is velem lennél?"
Ha igent mond, utolsó hazug.
8: én ezt nem tudok. Én hiszek annak, aki mond nekem valamit, pláne annak, akivel kapcsolatot kezdek.
Jó, mondjuk én olyan férfiakkal ismerkedem, akiknek a faszszopogatásnál sokkal fontosabb a szerelem, egymás megértése, elfogadása, tisztelete. De néha van olyan, aki jól adja elő magát, jól manipulál, és nem tudod, hogy hazudik. Bárcsak mindenki őszinte lenne.
Ez engem is érdekelne.
Azt gondolom, hogy az adott nőhöz/körülményekhez kell szabni a tesztet.
Tehat kellene ismerni a szituációt.
De ilyen teszteket én már a kapcsolat előtt is be fogok vetni: a jövőbeb elkezdem magam felépíteni pénzügyileg is. Nem kizárt, hogy ha meggazdagszom, mást mondok majd a vagyoni helyzetemről. Ezzel lehet majd tesztelni, hogy a pénzre hajt-e.
Az ötlet egyébként az Amerikába jöttem című vígjátékból ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!