Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem szexvideózik idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szexvideózik idegen nőkkel évek óta a hátam mögött. Megbocsássak neki?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, 5 éve "csal".Havi rendszerességgel fizetett több 100 eurót nőknek szexvideóért. Több lánnyal hónapokon át beszélgetett. Ilyeneket írt,hogy szeretlek,egész nap rád gondoltam, 100x megnéztem a fényképedet stb. Sose néztem bele a telefonjába, most megtettem és sajnos túl későn. Kisgyerekünk is van már. A tenyerén hordozott, nem veszekedtünk,irigylésre méltó kapcsolatunk volt végig. Teljesen összetörtem. Könyörög, hogy abba hagyja, nem csinálja tovább. Mi a család vagyunk a legfontosabbak az életében. 1 hónapja tart ez a feszkó, nem tudom mit tegyek. Borzasztóan szeretem,de undorodok tőle.

31N/35F

dec. 18. 17:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy meg legnagyobb sajnálatom és együttérzésem a hölgynek. A fentebb leírt kritikáim - ahogyan az a soraimból is kiviláglott - az itteni kommentek nagy részére vonatkozott, nem pedig a kérdező akár hallgatólagos hibáztatására, vagy az elkövető felmentésére.
dec. 19. 00:48
 32/43 anonim ***** válasza:
73%

A problémamegoldás itt az, hogy elhagyja.

Nincs más, nincs tovább, nincs olyan opció, hogy ezt helyre lehet hozni, és nem teszi tönkre az együtt maradás mind a nő, mind pedig végeredményben a gyerek életét.

Minimálisan tisztább elmével és érzelmi világgal ezt bárki belátja.

dec. 19. 00:55
 33/43 anonim ***** válasza:
14%

Ennyi idiótát🤣🤣🤣

Egyet kivéve, aki a gyerek témát felhozta, neked respect🤣🤣

dec. 19. 05:59
 34/43 anonim ***** válasza:

Ha ingyen nézett volna nős videókat és ezzel megelégszik, nem jár el csajozni meg túl gyakran részeg lenni haverokkal, akkor még lehet elviselném, de hogy milliókat ad nőknek hogy cserébe lássa a videójukat... Azt a pénzt normális dolgokra költhette volna, ez nem érte meg. A pénz értelmes beosztása alap nálam ha valaki a párom akar lenni és a megbízhatóság, hogyha tőlem elvárja hogy ne csajozzak akkor ő se.

A gyerekre gondolva, én szüleim is elváltak, legtöbb kapcsolat szakítós attól függetlenül jártam apuhoz és élmény volt hogy otthon is voltam meg apunál is, több helyszín változatosság.

Mielőtt leidiótáznak nem mondtam ezelőtti két írásomban sem hogy hagyja el, csak hogy átgondolnám a pro és kontra érveket mit érdemes. Mivel nem ismerem a pasit.

dec. 19. 13:11
 35/43 anonim ***** válasza:
59%

Előbb pumpold meg lóvéval!

Ha elhagyod, havi 20 ezer forint gyerektartást fog megítélni neked a bíróság!

Úgyhogy mindenki rossz tanácsot ad, aki azt mondja, hogy azonnal hagyd el!

Minden lóvét szedjél el tőle és tedd félre magadnak és a gyerekednek sok éven keresztül!

49/F

dec. 19. 15:38
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas. Hagyjd a fenébe! Nem fog leszokni róla, téged meg ugyan ugy hagy a picsuba mert a veregetés az ilyenekre jobb lesz neki. Idióta a férjed
dec. 20. 05:15
 37/43 anonim ***** válasza:
25%
A férjed netes nőkre veri, te meg verd nekem. Egál🤷
dec. 20. 06:41
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a 35-ös véleményét. Ilyen szánalmas kis senkit ha van pénz le kell húzni,meg hagyni, hogy körbenyaljon annak érdekében, hogy megbocsáss. De ne áltasd magad, bárhogy is döntesz, hűséges nem lesz.
dec. 20. 08:04
 39/43 anonim ***** válasza:
Tudod mit ha a megbocsátás mellett döntesz, ha ez vigasztal a legtöbb ember nem különb, csak nem ennyit költ rá. Nyilván ha tudok olyat keresek aki jó ember és nagyon szeret, de ha nem tudsz olyat és a pasid közepesen szeret és nagyjából jól éltek akkor az se tragédia ha vele maradsz, de én nyitva tartanám a szemem lesz e olyan aki elhozza a szerelmet aki nem csak fellángolás hanem erősen tud szeretni. Ha meg sír a pasid ha elhagyod, bocs de ilyenkor azt siratják hogy elmegy az ingyen lyuk és a háztartási biorobot meg a társaság aki meghallgatja, meghát ciki a munkatársak előtt hogy lelép az asszony, lúzerség. Szóval ha sír én nem hatódnék meg, ha tudna azonnal nálad jobbat akkor nem sírna. Tisztelet a kivételnek.
dec. 20. 12:14
 40/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Én voltam neki az első nő az életében (vallási okok miatt ő nem akart vagy nem tudom mi volt az előéletében).Lehet ez is a baj, amit mondtam is neki a legelején,hogy ki kellene élnie magát, de persze mondta,hogy ő neki nem kell senki más. Így belementem az esküvőbe meg minden, mert tényleg éreztette mindvégig,hogy szeret. Ezért volt most nekem ez az egész egy akkora pofon. A kapcsolatunk előtt sose fizetett senkinek ilyenért.
dec. 20. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!