Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem szexvideózik idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szexvideózik idegen nőkkel évek óta a hátam mögött. Megbocsássak neki?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, 5 éve "csal".Havi rendszerességgel fizetett több 100 eurót nőknek szexvideóért. Több lánnyal hónapokon át beszélgetett. Ilyeneket írt,hogy szeretlek,egész nap rád gondoltam, 100x megnéztem a fényképedet stb. Sose néztem bele a telefonjába, most megtettem és sajnos túl későn. Kisgyerekünk is van már. A tenyerén hordozott, nem veszekedtünk,irigylésre méltó kapcsolatunk volt végig. Teljesen összetörtem. Könyörög, hogy abba hagyja, nem csinálja tovább. Mi a család vagyunk a legfontosabbak az életében. 1 hónapja tart ez a feszkó, nem tudom mit tegyek. Borzasztóan szeretem,de undorodok tőle.

31N/35F

ma 17:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha neki az online élet kell és kihagyja a saját életét az ő döntése.

Az ilyenek 80 évesen meg kapálóznak hogy miért sz.rja le a gyereke volt neje és mindenki..

Nem egy nyugger pali alkoholista egyedul van..

ma 18:04
 12/28 anonim ***** válasza:
17%

"Valójában minden férfi agya olyan mint a disznóké.

Ezen nem változtat se szerelem se család se érzelmek se semmi."

Szerintem te ne vegyél a szádra olyat, hogy család és érzelmek, és ne pont te minősítsd mások agyát.

A tied kb. egy patkányénak felel meg.

ma 18:06
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
12 nem hallottál még férfiakat egymaskozt beszélni.
ma 18:08
 14/28 anonim ***** válasza:
27%

De igen, hallottam férfiakat egymás közt beszélni, és én magam is beszélgettem más férfiakkal.

Nem, nem mind utolsó paraszt és disznó.

ma 18:10
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha eltart teged es tobbnyire belole elsz akkor butasag lenne otthagyni..
ma 18:12
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszeri megbotlást bocsátottam meg évekkel ezelőtt. Nehéz dolog ígyis a bizalom..

De 6 évből 5 éven keresztül hazudott.. Ez nem a lenyelhető kategória...

Tudom nehéz gyerekkel, meg a tenyerén hordozott, de hagyd ott.

Ígér fűt fát és x idő múlva újra visszatér majd a szokásához csak sokkal óvatosabb lesz.

Kérlek hagyd el.

A saját nyugalmas érdekében...

36N

ma 18:14
 17/28 anonim ***** válasza:
49%

"De igen, hallottam férfiakat egymás közt beszélni, és én magam is beszélgettem más férfiakkal.

Nem, nem mind utolsó paraszt és disznó."

Ilyenkor érdekes módon nem. Máskor meg az van, hogy "fú lányok, ha hallanátok, minden férfi gusztustalanul beszél a nőkről, ha csak férfiak hallják".

Mindig úgy változik ez, ahogy épp illik a sztorihoz.

ma 18:24
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem változik semmi részemről, más férfiak agymenéséhez pedig nincs közöm.

Mindig ugyanaz az álláspontom: Van, aki prosztó stílusban beszél a nőkről, és van, aki nem.

Mint ahogy a nők sem egyformák.

Vagy ahogy szokás mondani: "nem homogén massza"

Hát, mi sem.

ma 18:28
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez bolond, ki a fene ír ilyet netes lotyóknak, hogy szeretlek, egész nap rád gondoltam? :D
ma 18:33
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig ugyanaz az álláspontom: Van, aki prosztó stílusban beszél a nőkről, és van, aki nem."

Fair. Azt viszont figyeld meg, hogy az a férfi, aki prosztó vagy undorító, az azt fogja mondani, hogy minden férfi ilyen titokban, és a rosszat nagyon könnyű elhinni.

"Who knows what they do, on their own or with other men? Who knows what they say or where they are likely to go? Who can tell what they really are? Under their daily-ness."

ma 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!