Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm , ha hosszú együtt töltött évek után idegen pasikkal szex chatel?
Kérlek titeket , ne csak szavazzatok , szeretném látni más emberek véleményét is.
Amit tudni kell. Több éve vagyunk együtt , fiatalok vagyunk. Nem csaltuk meg egymást fizikailag én máshogy sem. De észrevettem a telefonjában ezeket az üzeneteket és nem tudom , mihez kezdjek most. Nem tudja még hogy tudok erről
A véleményem szeretnéd?
HÁnyok a hozzátok hasonlóktól.
Szerintem részletkérdés, hogy hívod.
"Nem csaltuk meg egymást fizikailag én máshogy sem." Márhogy te nem, ezek szerint a barátnődnek jóval lazábbak az erkölcsei, mint ahogy te feltételezted.
Ha azt mondja csak szórakozott, akkor sincs szerintem erre mentség. Ha ezt hozzáadod ahhoz, hogy veled nem kívánja a szexet, akkor igencsak komoly a gond a kapcsolatotokban, mert ha ilyesmire vágyik, azt veled is megtehette volna, vagy egyáltalán azt, hogy beszél a vágyairól, vagy hogy hiányzik neki valami. Mivel fiatalok vagytok, ezért még azt sem javasolnám, hogy legyen nyitott kapcsolatotok, bőven van időtök találni olyat, akivel boldogok lehettek.
Az sem lehetetlen, hogy viszonya, viszonyai vannak, vagy kapcsolatot keres, nem csak időtöltést. Én egy pillanatig nem bíznék meg benne!
Ha nem kívánja, veled nem kívánja, ott valami baj van, beszéld meg vele, aztán majd kiderül, együtt maradtok, vagy szét mentek.
Ha a szex a baj, dobjátok fel valamivel. Stb.
Ha Veled nem szexel, mással meg telefonon igen az baj!
Nálam az asszony otthon se mással se telefonon se.
Ez úgy érthető nem igényli.
Ezért nekem 40 évesen kell női partnert keresnem.
De Nálad nem ez van. Szerintem ha nem akar Veled már téged sem akar.
Keresned kell mást.
Amúgy ha veled nem te hogy bírod nélkül?
7.
Szeritem úgy bírja, hogy szereti őt,
És ez neki lelki stressz, hogy az asszony nem akarja.
Ilyenkor nem csoda ha nem kívánja.
Megkell beszélni, hogy ez miért történt.
Vagy lesz változás, mert mind két fél akarja. Vagy itt a vége a dolognak.
9, szerintem nem kellet volna megbeszélni, ha másik ember érdekel, akkor le lehet lépni, meglehet próbálni más valakivel.
itt szerintem az érdeklődés elmúlása az ami ezt okozta, nem figyeltek kellően egymásra. a haragot, csalódottságot nem tudták kezelni, az apró gondokat, megesik az ilyen :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!