Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm , ha hosszú együtt töltött évek után idegen pasikkal szex chatel?
Keresi az utódod.
Csak még nem mondta hogy pakolhatsz. Mer két fizetésből könnyebb az élet.
Én nem szavazok, márpedig azért nem mert ez egy teljesen szubjektív kérdés, magától értetődőleg mindenki az egyéni értékrendje szerint fogja leadni a voksát, ezeknek azomban semmilyen relevanciájuk nincs a TE kapcsolatod számára.
A megcsalás nem egy exact fogalom, nincs jogi értelme. A megcsalás egy olyan értékrend árulása amely egyedi minden kapcsolaton belül, ezt általában a pároknak kell maguk között megbeszélni hogy nekik mi az ami belefér és mi az ami nem.
Lehet hogy neked sok ha mással lefekszik de van olyan akinek viszont nem.
Még csak nem is ígényel feltétlenül szexuális kontextust a megcsalás folyamata, lehet számomra az is megcsalás hogy mondjuk kézen fogva sétál egy velem azonos nemű emberrel, vagy akár az hogy több időt tölt a cimborájival mint velem.
Csak és kizárólag te tudhatod hogy mi az a pont ahol a párod megcsal téged, mi az az aktus amivel elárulja a közösen felépített értékrendszeretek.
Szerintem izgalomra vágyik.. lehet hogy te veled nem de mással igen. Már a szex.
Csinálj kamu profilt és teszteld le
Nekem nem megcsalás az ilyesmi. Jó mi nyitotak vagyunk.
Szerintem csak a komunikacion múlik. Akkor lesz megcsalás, ha neked azt jelenti. De ha átbeszéltetek és az ilyesmi beke fer akkor nem meg csalás. Nálunk pl a találkozó és a valódi sex sem számít annak. Ami nekem megcsalás, ha eltitkol valamit.
Az sem gond, ha pillanatnyilag érez valamit más iránt, amíg tudunk rolla őszintén beszélni nem megcsalás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!