Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csalnak meg egy nőt akit szeretnek és nem akarnak elhagyni egy olyannal akiért nem hagynák ott a kapcsolatot?
Ezt most elég hülyén fogalmaztam de a minap láttam egy videót a neten.
Nem az egy éjszakás kalandrol volt szó, hanem a hosszas ,szeretoi kapcsolatról.
Nem tudom pontosan hogy volt megfogalmazva , de az volt a lényege hogy miert csal meg egy férfi egy olyan nőt akit szeret , akit nem akar elhagyni, egy olyannal akit nem szeret és akiért a párját nem hagyná el.
Mi a férfiak logikája?
Miert tartasz szeretőt, ha annyira szereted a párod?
Ha szereted és tiszteled, félsz hogy elveszited, akkor miért kockáztatsz egy olyannal akivel nem akarsz együtt lenni , akit nem szeretsz?
Mert aki otthon van, azt már megszokta és szeretheti mint embert, de izgalmat már nem ad.
A szerető meg megadja az izgalmat, de attól még nem biztos, hogy szerethető is.
Bla bla bla.
Ha igazán szereti nem csalja meg. Nem kell túlbonyolítani.
Ha megcsalja akkor a szeretlek meg az édesem meg életem értelme stb az csak bla bla.
Mi a férfiak logikája?
Rémesen egyszerű, a férfinak szex kell, ha nem kapja meg keres máshol.
Le lehet pontozni, mintha a gyk downvote kihatna a biológiára :D
Ez csak önámítás, hogy ha szeret, akkor nem csal meg. De, ha van rá lehetősége, és azt reméli, hogy nem bukik le, akkor megteszi. Ettől még szereti.
Vegyünk egy egyszerű példát. Van egy kutyád, akit szeretsz, mindent megadsz neki, ami módodban áll, kocsi elég ugranál, hogy ne üsse el, annyira szereted. De ha hazafelé menet látsz egy cuki kiskutyát, azért jól esik megsimogatni, hiszen szereted a kutyákat. Ez nem jelenti azt, hogy erre le is cserélnéd a tiédet, vagy hogy többé már nem szereted.
Ebben a példában a kutyát lecserélheted bármire, akár kocsira vagy gyerekre is. Mert ha a haver vett egy klassz old timert, te is szívesen kipróbálnád egy szép erdei úton, de a jól bevált családi autód nem cserélnéd el érte. Vagy ha a családban, baráti társaságban valakinek gyereke született, akkor a nők boldogan gügyögve veszik ölbe, mert jajj de cuki. Közben senkinek sem jut eszébe, hogy a saját gyerekét már nem szereti, és lecserélné.
Egyetlen egy esetben hörög fulldokolva mindenki, ha ezt valaki nőre cseréli. Pedig pontosan ugyanúgy érvényes. Amelyik férfi szereti a nőket, ért a nyelvükön, jól bánik velük, azt szívesen meg is cirógatja őket hazafelé, csak mert jól esik. De ez miért jelentené azt, hogy a sajátját nem szereti?
Az nem oszt nem szoroz, hogy ha hosszabb ideig a szeretője. Én is minden nap hazafelé megdögönyöm a németjuhászt a sarkon, meg a haver kutyáit, nem úgy van, hogy egyszer megsimizem aztán többé rá se nézek. Főleg, ha ő jön oda.
Itt lehet lepontozni, nézd csak! -->
De ettől még ez az igazság. Akkor is, ha sokan nem merik bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!