Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírják megcsalni egymást az emberek?
Nekem nem volt párom és nem is lesz mert retardált vagyok.
Az a kérdésem lényege, hogy van egy haverom, van felesége 3 gyereke és a munkahelyén van egy szeretője garázsba a kocsiba csinálják a dolgukat. Mindig mondja, hogy milyen rossz ember, de nem tud magának parancsolni az élete a csajozás, bárkit felszed szinte.
Van egy másik .. volt osztálytársam a fiatalember őt meg a csaja csalta meg aztán nem szakítottak mert... mert szereti a lányt.
Nem tudom hogyan lehet ezt megtenni, ha ven egy ember aki bízik benned azt hogyan tudod lelki teher nélkül egy hazugságba tartani? Másik eset kiderült mert egy screenshootot a csaj a barátjának küldte el aki pont online volt és mielött törölte szintén lementette majd elolvasta és számon kérte.
Oké engem ez nem fenyeget, semmi közöm hozzá, csak ilyen emberek furák nekem. Családok mehetnek tönkre, gyerekek lehetnek lelki betegek. Olyat is olvastam még anno az aprod.hu-n, hogy egy kutyust árultak válas miatt, ami nagyon szomorú. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!