Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen egy házas férfi szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy házas férfi szeretőjének lenni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kiváncsi.

dec. 6. 22:51
1 2 3 4
 31/34 Kései Sirató ***** válasza:
Ha a szerető is házas és mindketten úgy érzik, hogy hiányzik a házasságukból valami plusz, amit egymásnak megadnak, akkor létrejön egyfajta egyensúly. Karácsonykor mindkettő jól elvan a saját házastársával.
dec. 13. 08:30
 32/34 anonim válasza:
100%
Néha nagyon tud fájni! Én szerelmes lettem belé ő is belém. És sokat szenvedünk. Mindkettőnknek van családja. 43N
tegnap 01:04
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
En egyedulallo vagyok, o hazas. Ok nyitott hazassagban elnek, igy mi mindenhova egyutt megyunk, nyilvanos helyen is kezenfogva jarunk, megjelenunk esemenyeken, mint egy par. En most tobbre nem is vagyom, bele sem ferne az eletembe. Nekem ez igy kenyelmes es elvezem. Szoval igy el lehet viselni, de ha bujkalni kell, titokban irogatni, nem tud eljonni unnepekkor, az kemenyebb dio. Ott azert tud fajni, hogy hazas.
tegnap 13:00
 34/34 anonim ***** válasza:
Olyan mint amerikaban a mexikoi kertesszel .
tegnap 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!