Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy házas férfi szeretőjének lenni?
Olyan hogy második vagy, ha nem szeretsz bele akkor akkor ez elég jó is lehet
Van többször is voltam szerető a legnagyobb hiba az volt hogy beleszerettem és azt hittem hogy majd engem választ hát, nagyot tévedtem...
Viszont amikor több eszem volt akkor csak a testiseget éltem meg és az teljesen jó volt
25n
dec. 6. 22:54
1es de jó lenne ismerkedni 😉
dec. 7. 06:32
dec. 7. 06:33
Én meg rendes nőt aki az első helyen állna, nem második/harmadik..
dec. 7. 06:37
Röviden megmondom: sz@r.
N
dec. 7. 08:03
Kérdezd a házas nőket és elmondják, úgyis majdnem mindenki csal majdnem mindenkit.
dec. 7. 08:08
Ha nem szeretsz bele, akkor még jobb is lehet mint egy rendes kapcsolat. Nincs felelősség, nem kell alkalmazkodni, teljesen szabad vagy, viszont van egy fix ember akivel szexelhetsz. Ez főleg annak jó, aki nem szereti váltogatni.
A feleségre (vagy férjre is) ritkábban féltékeny a szerető, viszont férfiaknál előfordul hogyha már van egy szerető, akkor miért ne lehetne mégegy? Vagy még kettő, vagy még három?
És azt ha megtudod már nehéz lesz tolerálni, az már tud fájni.
dec. 7. 08:28
Házas férfiként ismerkednék😊
39/F
dec. 7. 08:35
Jó volt, mert házasként és apaként más attitűdje volt, mint egy szinglinek. Tehát alapvetően gondoskodó volt és értette az én élethelyzetemet is, én is az övét. Amiben meg nem volt jó, hogy sokszor éreztem féltékenységet a család felé. Ők tényleg nagyon fontosak voltak neki, a gyermekei az elsők mindenben, hozzáteszem nagyon helyesen. Tehát a részemről nagyfokú rugalmasság, alkalmazkodás volt szükséges. Ennek ellenére éreztem, hogy szeret engem is, kötődik hozzám, fontosak a találkozások, minőségi beszélgetések is a szex mellett. Viszont neki igénye volt arra is, hogy más nő is legyen, akivel szexelhet. Ezt én már nem tudtam viszont elfogadni. Amikor kiderült, továbbra is jóban voltunk, de soha többet nem feküdtem le vele.
dec. 7. 09:13
Mi összemelegedtünk simán egy alkalommal,jó volt,de nem akart ennél többet.Màs vàlasztàsom nem igazán lehetett,így elfogadtam kénytelen-kelletlen. Most is vonzódom hozzá és reménykedem,megszerettem.☺️
dec. 7. 10:19
Kapcsolódó kérdések: