Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy házas férfi szeretőjének lenni?
Otthon ülni karácsonykor, húsvétkor, miközben ő a kis családjával ünnepel. Egyedül lenni a születésnapodon, egyedül tölteni a szabadságodat, a hétvégéket, az összes ünnep- és munkaszüneti napot. Bujkálni, nyilvános helyeket kerülni, kölcsönlakásokban, autóban szexelni. Elfogadni, hogy mindig a családja lesz az első, te csak a sor végén kullogsz. Dióhéjban ennyi.
#5 voltam
Természetesen többre vàgynék én is,de csak vele,màs nem érdekel.
Üdv.:10-es
13 vagyok
De ha ő nem vágyik többre, miért nem lépsz túl?😊
Nyilván racionálisan tudom, hogy egyelőre ez veszett fejsze nyele,nem is zaklatom soha, egyszerűen csak élem életem.
Viszont emocionàlisan meg ott van az az oldala ennek a helyzetnek, hogy mire létrejött a randi,én màr szerettem őt.
Mai napig ha mosolyog ràm,olvadok.
Ezért nem könnyű tovább lépni.
Értem.
És egy plátói dolog miatt eldobsz magadtól egyéb örömöket. Ez igen, nincs mit mondanom erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!