Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen egy házas férfi szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy házas férfi szeretőjének lenni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kiváncsi.

dec. 6. 22:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
Ha téged nem terhelnek olyan értékek, mint lelkiismeret, gondolom jó is lehet. Ha az embernek nem jelent gondot, hogy mások kihasználásában és átverésében segít, az biztos jót tesz az önérzetének. Csak azt remelem az ilyeneknek, hogy visszakapják az élettől ezt kamatostól.
dec. 7. 10:37
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

Otthon ülni karácsonykor, húsvétkor, miközben ő a kis családjával ünnepel. Egyedül lenni a születésnapodon, egyedül tölteni a szabadságodat, a hétvégéket, az összes ünnep- és munkaszüneti napot. Bujkálni, nyilvános helyeket kerülni, kölcsönlakásokban, autóban szexelni. Elfogadni, hogy mindig a családja lesz az első, te csak a sor végén kullogsz. Dióhéjban ennyi.

#5 voltam

dec. 7. 11:03
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

Én többre vágynék eg, alkalomnál😊

dec. 7. 11:59
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog tuti, nem fog bemutatni az asszonynak
dec. 7. 12:42
 15/26 anonim ***** válasza:

Természetesen többre vàgynék én is,de csak vele,màs nem érdekel.

Üdv.:10-es

dec. 7. 12:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

13 vagyok

De ha ő nem vágyik többre, miért nem lépsz túl?😊

dec. 7. 13:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván racionálisan tudom, hogy egyelőre ez veszett fejsze nyele,nem is zaklatom soha, egyszerűen csak élem életem.

Viszont emocionàlisan meg ott van az az oldala ennek a helyzetnek, hogy mire létrejött a randi,én màr szerettem őt.

Mai napig ha mosolyog ràm,olvadok.

Ezért nem könnyű tovább lépni.

dec. 7. 13:16
 18/26 anonim ***** válasza:
67%

Értem.

És egy plátói dolog miatt eldobsz magadtól egyéb örömöket. Ez igen, nincs mit mondanom erre

dec. 7. 13:57
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem is kértem, hiszen ezt nekem kell megélnem most és nem neked. 🙂
dec. 7. 15:02
 20/26 anonim ***** válasza:
35%
Akkor éld meg, szenvedj, senyvedj nyugodtan😅😅😅
dec. 7. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!