Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nőként, mint egy házas férfi/n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, mint egy házas férfi/nő szeretője, erre mit lépnél?

Figyelt kérdés
A munkahelyeden megjelenik egy kislány, aki téged keres. Mikor megkérded, hogy mit tehetsz érte, közli, hogy ő a szeretőd lánya, és csak kíváncsi volt arra a köpedelem nőre, aki tönkreteszi a családját.

2022. dec. 30. 20:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Elsüllyednék szégyenemben.
2022. dec. 30. 20:26
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszem, hogy a szeretők lelkiismereti kérdést csinálnak ebből. Leszrják, szokták is írni, h
2022. dec. 30. 20:28
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
*hogy ők nem felelősek, csak a házas fél.
2022. dec. 30. 20:28
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
2 emberen áll a dolog. Ha kiváncsi arra a köpedelem nőre, akkor először az apjánál kérdezősködjön.
2022. dec. 30. 20:29
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Egyedül? Felengedik a portán? :D Nem az apukája teszi tönkre a családját? Elképzelem, ahogy az alkoholista apuka hasonló Greta Thunberg-Igazság Kapitányő lánya nem az apját szidja, hogy ne igyon, hanem kimegy a spájzba és összetöri az üvegeket vagy beleönti a vécébe. Mert hogy a mi családunkat ne tegye tönkre az alkohol.
2022. dec. 30. 21:12
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Aki tönkreteszi a családját, az a kedves papa.
2022. dec. 30. 21:16
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

Volt hasonló helyzetem.

Bár ott a szeretőm fia volt az akivel néha össze futottam.

Ő nem szólt hozzám, levegőnek nézett , illetve mikor nyilvánosan is együtt voltunk már mint egy pár, mert elhagyta a feleségét, akkor közölte, hogy nem akar engem látni és az apját sem addig amíg velem van.

Rossz érzés volt.

Kellemetlen.

Magam miatt is , meg nyilván az akkori párom miatt is.

De emiatt nem szakítottam volna meg a kapcsolatot a pasival

2022. dec. 30. 21:17
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

A kedves apuka egy féreg.

És a kedves anyuka is egy féreg ha ebbe belevonja a gyerekét. Alkalmatlan mind a kettő. Ennyi a véleményem, nem több.

2022. dec. 30. 21:20
 9/17 anonim ***** válasza:
79%

8 vagyok

Ja bocsánat, tulképp a válasz lemaradt. Kidobnám a szeretőm, ebben a műsorban nem vennék részt tovább. Mondjuk nem volt soha családos szeretőm, de ezt tenném.

2022. dec. 30. 21:23
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

Közölném vele, hogy nagyon sajnálom a történteket, és többé nem kell aggódnia, mert az apukája mehet vissza a feladóhoz!

Majd aznap a röpül a pasas!

2022. dec. 30. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!