Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nőként, mint egy házas férfi/n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, mint egy házas férfi/nő szeretője, erre mit lépnél?

Figyelt kérdés
A munkahelyeden megjelenik egy kislány, aki téged keres. Mikor megkérded, hogy mit tehetsz érte, közli, hogy ő a szeretőd lánya, és csak kíváncsi volt arra a köpedelem nőre, aki tönkreteszi a családját.

2022. dec. 30. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Jajj Istenem már, megint ez a nőket lejárató hülye kérdés!

Az okádék félrebszó apjára legyen kíváncsi!

Ő bsza tönkre a családját!

Nem tart senki pisztolyt a fejéhez, h félremenjen!

És mielőtt pofázik valaki nem vagyok szerető!

N 30

2022. dec. 30. 21:54
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

11

Az a gyanúm, hogy ezeket a kérdéseket nem férfi írja ki, hanem egy megcsalt nő, aki mentegeti a kis hímrbi férjét és a szeretőt teszi felelőssé, hogy ne kelljen elválnia, mert akkor oda az anyagi biztonsága.

2022. dec. 30. 22:05
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
#12 ez a rébuszos incel kérdése
2022. dec. 30. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

Elmagyaráznám neki, hogy az édesanyját nem én vettem feleségül, nem én mondtam neki, hogy szeretem és nem én csináltam neki gyereket. Illetve nem is én hazudtam a pofájába. Én csak az eszköz vagyok, ami nekem jó ebben a formában, ha pedig nem lenne az és nem én lennék, akkor az apja ugyanúgy tönkretenné a családját, mert ez bizony rajta múlik. Akár hazudhatott is arról, hogy van bárkije, főleg gyereke, lehet, hogy eddig a pontig azt sem tudtam, hogy él. Az apja anélkül is megoldaná, hogy leromboljon mindent, hogy tudjon róla az, akivel teszi, szóval miért is lennék én a hibás? Vagy bármelyik nő?

A házasság felelősség. A gyerek felelősség. A megcsalás fájdalom és a másik tönkretétele. Én nem teszek ilyet, én jó ember vagyok. :)))

2022. dec. 30. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Ha leszúrnák az édesanyját, akkor is a késre haragúdna? Véletlenül sem arra, aki megölte? Ezen kellene gondolkodni.
2022. dec. 30. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Elküldeném apukához panaszra😂
2022. dec. 31. 12:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, randizna-e velem.
2023. jan. 20. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!