Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, mint egy házas férfi/nő szeretője, erre mit lépnél?
Jajj Istenem már, megint ez a nőket lejárató hülye kérdés!
Az okádék félrebszó apjára legyen kíváncsi!
Ő bsza tönkre a családját!
Nem tart senki pisztolyt a fejéhez, h félremenjen!
És mielőtt pofázik valaki nem vagyok szerető!
N 30
11
Az a gyanúm, hogy ezeket a kérdéseket nem férfi írja ki, hanem egy megcsalt nő, aki mentegeti a kis hímrbi férjét és a szeretőt teszi felelőssé, hogy ne kelljen elválnia, mert akkor oda az anyagi biztonsága.
Elmagyaráznám neki, hogy az édesanyját nem én vettem feleségül, nem én mondtam neki, hogy szeretem és nem én csináltam neki gyereket. Illetve nem is én hazudtam a pofájába. Én csak az eszköz vagyok, ami nekem jó ebben a formában, ha pedig nem lenne az és nem én lennék, akkor az apja ugyanúgy tönkretenné a családját, mert ez bizony rajta múlik. Akár hazudhatott is arról, hogy van bárkije, főleg gyereke, lehet, hogy eddig a pontig azt sem tudtam, hogy él. Az apja anélkül is megoldaná, hogy leromboljon mindent, hogy tudjon róla az, akivel teszi, szóval miért is lennék én a hibás? Vagy bármelyik nő?
A házasság felelősség. A gyerek felelősség. A megcsalás fájdalom és a másik tönkretétele. Én nem teszek ilyet, én jó ember vagyok. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!