Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfi szeretője voltál. Mit tanultál belőle?
Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 07:52
1/24 anonim válasza:
Mit szeretnél, erkölcsi kioktatást tartani? :)
2/24 anonim válasza:
Azt tanultam belőle, hogy hiába nem volt előtte ilyen kapcsolatom, hiába nem akartam ezt sem, a sors és az igazi elöl nem lehet elmenekülni :)
3/24 anonim válasza:
Hogy nem éri meg. Nem azért, mert szerelmes voltam és nem viszonozta. Nem voltam szerelmes. Inkább azért, mert nagyon egyoldalúan működő volt. Csak akkor dugtunk, ha ő éppen ráért. Amikor én szerettem volna, akkor sosem jött.
4/24 anonim válasza:
Soha nem lennék nős férfi szererője.
🖕🖕🖕
5/24 A kérdező kommentje:
3as hogyan lett vége?
2022. dec. 9. 08:49
6/24 anonim válasza:
Nekem is volt, és épp úgy jártam mint a hármas.
Nekem úgy lett vége hogy végül kiábrándultam, rájöttem hogy van sokkal jobb tőle, aki nézi azt is hogy én mit szeretnék.
8/24 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a 3-as…. ! Csak az ő igényei számítottak összeségében a szex szempontjából, nekem ez meg így édes kevés. Gyakorlatilag most egy baráti kapcsolat maradt meg szex nélkül. Azért nem mondom, hogy nem fájt a lelkemnek, mert fáj bizony. Ha tudtam volna, hogy így lesz és nem kölcsönös a dolog, akkor nem megyek bele az elején. Dühös vagyok magamra.
9/24 anonim válasza:
És annyi, hogy én is házas vagyok családdal, a férjemmel már évek óta nyitott kapcsolatban élünk. Így még nem jártam partnerrel…. Tanulság, legközelebb jobban lekeretezzük az elején, hogy ki mit szeretne, mi fér bele és igyekszem olyan férfit választani, aki szintén nyitott kapcsolatban él.
10/24 anonim válasza:
Mi a francért kell neked a papír? Értékrended nulla, meg az összes többi könnyűvérű, hűtlen egyednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!