Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfi szeretője voltál. Mit tanultál belőle?
Azt, hogy a Chad-eken osztozkodni kell, mert tul kevesen vannak :)
38F incel
2022. dec. 9. 10:01
A vége is olyan lett 7 év után, mint az egész "kapcsolat". Egyoldalú. Eldöntötte, hogy nem jön többet, csak éppen "elfelejtett" szólni a döntéséről. Kámforrá vált a pali. De végülis nem meglepő. Tisztességes viselkedést nem lehet várni attól, aki otthon mosolyogva lép be az ajtón egy másik nővel való kefélés után. Annyiból mégis szerencsés vagyok, hogy szerelmes érzések nem támadtak fel bennem felé. A függetlenséget mindig jobban szerettem, mint bármilyen kapcsolatot. Így a továbblépés is könnyedén ment.
2022. dec. 9. 10:34
19, attól még, hogy nem követem a megszokást és a kultúra szabályait, nem jelenti azt, hogy nulla az értékrendem. A kapcsolatomat és az életemet úgy élem, ahogyan nekem jó és arra mindig figyelek, hogy ne ártsak senkinek.
2022. dec. 9. 11:02
Na most nem értem azokat akik siránkoznak, hogy egyoldalú volt, hogy csak akkor jött amikor ő akart stb. És nem a csalókat akarom ezzel védeni de mégis mit várt az aki nős férfivel jön össze? Pontosan tudtátok, hogy vannak más elkötelezettségei , hogy a munka mellett ott a család, a feleség, a gyerek, a családi kirándulások, programok stb. Amiket össze kell majd egyeztetnie azzal, hogy néha veletek is akar találkozni úgy, hogy az ne legyen otthon feltűnő, ne menjen rá a házasság. Nem csak akkor dugott veletek amikor ő akart hanem amikor tehette. Gondolom dugott volna minden nap ha lehet csak épp nem bármikor jön össze. Más helyzet, ha átver, hogy ő elválik stb és azzal kecsegtet, hogy komolyan gondolja. De ahol ilyen nem volt ott esetleg annyit lehet tanulni az ilyen kapcsolatból, hogy tudatosan vállaltad a másodhegedűs szerepét és el kell máskor dönteni, hogy el tudod e fogadni ami ebből következik.
2022. dec. 9. 11:05
13. Nekem hiába magyarázod, attól még megtévedt, ferde lelkületű ember vagy.
2022. dec. 9. 11:07
Azt, hogy jó, kényelmes, és kötetlen.
Nem akar korlátozni, nem kell elviselnem a rokonait, akik szüléssel nyaggatnának, nem kell eltartanom, sem kiszolgálni.
2022. dec. 9. 11:21
Azt, hogy a szerelem nem mindig ott ér, ahol kényelmes. Ennek ellenére, ha nem akarok fájdalmat magamnak, bele se kezdjek. Amúgy azt az egyet, így utólag nem bánom. Azóta is az egyetlen igazi szerelem volt az életemben, amit valamelyest viszonoztak is. Szomorú élet az, amiben egy sincs.
2022. dec. 9. 12:03
Legyen már annyi morál benned, ha mással kavarsz elválsz vagy szakítasz!
Ettől még lehet boldognak lenni: mással!
2022. dec. 9. 12:08
Nekem az onbizalmam dobta fel, hogy nalam sokkal szebb, tokeletes not megcsalt velem. Olyat, amilyen en mindig is szerettem volna lenni, de se genetika, se penz, se csaladi hatter, se kepessegek nem voltak hozza.
2022. dec. 9. 12:31
Hát, ha ettől függ az önbecsülésed, sajnállak!
2022. dec. 9. 12:32
Kapcsolódó kérdések: