Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerinted aki megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted aki megcsalja a feleségét vagy várandós feleségét az miert nem lehetne ettől jó férj és apa?

Figyelt kérdés
tegnap 19:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
Hát... attól függ, ki hogy definiálja a jó férjet. Én pl. többek között úgy, hű és nem kúr félre. Hajamra kenhetem, hogy dolgozik, hoz haza pénzt, nem alkesz, meg is dug néha stb., ha nem hű, akkor nekem már az nem jó férj.
tegnap 19:40
 2/28 A kérdező kommentje:
De ha nem tudod nem faj
tegnap 19:42
 3/28 anonim ***** válasza:
26%

A kérdés arra irányult,hogy miért ne lehetne jó apa és nem arra,hogy jó férj.

Nem tudom,mert nem voltam még ilyen helyzetben. Gyomorforgató,hogy valaki megteszi ezt a feleségével,de attól még a gyerekét majd szeretheti és lehet a mindene. Lehet belőle jó apa,de jó férj már sosem.

tegnap 19:43
 4/28 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg a gyermeked ha nagyobb lesz hogyan gondolja. Majd ő elmagyarázza miért nem voltál jó apa.
 5/28 anonim ***** válasza:
95%
Fiatalabb koromban, több ilyen jó férjet és apát ismertem 😅. Nekem vett ajándékot meg haza pelust 🤣. Hazudott mint a vízfolyás nekem, nekik, mindenkinek.
 6/28 anonim ***** válasza:
69%
2: de nem lenne egyszerűbb b.kikámnak is keresni olyan nőt, akinek ez a felállás megfelel? (ezer golddigger van meg aszexuális nő, aki teljesen jól elvan azzal, ha a pasija félrekúr, csak adjon ajándékokat, tartsa el a gyereket meg a seggét azt' csókolom). És attól még nem jó férj, hogy nem tudom. Hanem egy olyan f.paraszt, aki eljátssza a jó férj szerepét. Robert Downey Jr. sem Iron Man a valóságban.
tegnap 19:46
 7/28 anonim ***** válasza:
92%

Azt az időt, és energiát, amit a szeretőre fordít, a családtól veszi el. Félredugás helyett olvashatna mesét a gyereknek, vagy lehetne a feleségével. Vagy átvehetne tőle pár feladatot, hogy este kedve és ereje is legyen dugni.

Ezen kívül: tudatosan okoz a feleségének és a gyerekének fájdalmat. Saját magát, a saját élvezetét helyezi mindkettő elé. Hogy lehetne jó férj és/vagy apa ezek után?

tegnap 19:46
 8/28 anonim ***** válasza:
91%

Kezdjük azzal, hogy álomvilágban élsz mivel az esetek többségében mindig kiderül a megcsalás. Másrészt egy gyáva féreg az aki megcsalja a párját nemtől függetlenül mert lehet elválni, szakítani és lehet nyitott kapcsolatban is élni.

Harmadrészt mivel nem szereti a párját és saját magát sem hiszen nincs önbecsülése ha menekülőre fogja, nem veszi észre, hogy ha egy ember nem teszi boldoggá kettő nem fogja. Így ebből kiindulva a gyermekét sem szeretheti igazán, tiszta szívből.

Negyedrészt ha nem lehet rá számítani mivel egy errornak számít így előbb utóbb a házasság és a családi élet is tönkremegy még jobban mint megcsalás előtt.

Szerinted a gyereket az nem befolyásolja negatívan, hogy az apja nem szereti az anyját mert nincs ott amikor szüksége lenne rá? Szép álmokat!

tegnap 19:50
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy hazug f@szfei azért. Milyen példát mutat a gyerekének, azt hogy miként kell átb@szi azt az embert akit elvileg a legjobban szeret? És ez még kérdés, hogy miért sz@r alak az ilyen?
tegnap 19:52
 10/28 anonim ***** válasza:
93%
Mert végtelenül önző, csak a farkát szereti, senki és semmi mást.
tegnap 19:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!