Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amiota szakitottam a szeretommel buvalbaszott es kerul mit jelent?
Figyelt kérdés
O a hazas, lebukas veszelye miatt en szakitottam vele. Azota elhanyagolja magat szotlan mindenkivel keruli a szemkontaktust velem.
Most ez azt jelenti h hianyzom neki vagy azt h otthon szarabb a hazastarsaval es a hazastarsa miatt van kibukva? Melyik a lehetseges?
dec. 3. 15:09
11/20 A kérdező kommentje:
10 es amugy felnott ember, ennyi erovel irhatna h kezdjuk ujra, sajnalkm, bocs, vagy kezdemenyezhetne beszelgetest. Ez a viselkedes nekem kiabrandito. Rendesen ranezek es 1 roncsot latok, nem azt a kiegyensulyozott magaiztos sarmos embert akk egykor mellettem volt
dec. 3. 16:44
12/20 anonim válasza:
Nem miattad van kibukva, vagyis nem azért mert most padlón van mert kidobtad. Gondolom stresszes mert nincs pluszban kit dugnia. Aki félrelépeget annak ez nagy érvágás. Nem sok olyan nőt talál majd házasként, akit sutyiban dugogathat ingyen és bérmentve. :)
15/20 anonim válasza:
Mit kéne sajnálnia? Miért kéne bocsánatot kérnie tőled?
16/20 anonim válasza:
Szakítani ugyan már, te csak egy numera voltál. Azért csinálja ezt mert fél hogy kiderül a dolog. Nálad az aduász.
17/20 anonim válasza:
11
Na hát csak kiderült, amit eddig is sejthettünk. Egy újabb észlény, aki kidobja a pasit, azzal a tervvel, hogy az majd térden kúszva fog könyörögni neki. Hát nem. A napokban is volt egy hasonló eset.
Most be van sz.rva, nehogy beköpd az asszonynak is.
18/20 anonim válasza:
8: nem is latvanyosan, hanem katranyosan szenved😂😅
19/20 anonim válasza:
Mit kéne csinálnia? Tapsolni örömében?
20/20 anonim válasza:
"Rendesen ranezek es 1 roncsot latok, nem azt a kiegyensulyozott magaiztos sarmos embert akk egykor mellettem volt"
Valószínüleg egyúttal le is bukott és tönkrement a házassága. Amiatt búsul, nem miattad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!