Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Történt már olyan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már olyan, hogy a szeretőddel otthon voltál, de közben írt a párod, hogy meglep: 10 perc, és nálad van? Ha igen, mit tettél?

Figyelt kérdés

Történt ilyen filmbe illő dolog, hogy a szerető bemászott az ágy alá, vagy a szekrénybe elbújt, amíg valahogy rávetted a párod, hogy menjen el?

Vagy ha nem laktok magason, esetleg kimászott a szerető az ablakon, és az ereszcsatornán keresztül menekült?

nov. 28. 16:00
 1/10 A kérdező kommentje:
*magasan
nov. 28. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Sosem volt szeretőm, és ez így is marad.
nov. 28. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
nov. 28. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem volt ilyen szerencsére.
nov. 28. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem, mert alapszabály hogy szeretővel nem dugunk otthon, sőt nem is visszük haza. Nem csak azért mert hazajöhet a feleség/férj, hanem mert bárki megláthatja (mindenhol van "jóindulatú" pletykafészek aki visszamondaná), ottfelejthet bármit akár véletlenül is, meg takaríthatsz a nyomok után.

Kivéve, ha nem lenne ellenedre a lebukás és amúgy is válni akartál.

nov. 28. 18:51
 6/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
30%
#5: Hát nem tudom, a már exnek számító barátnőm a házas szeretőjéhez járt fel kúrni. Annyira azért nem érdekelték őket a körülmények egy jó kúrásért cserébe. A szomszéd csajt is két hapsi ápolgatja, amíg a férje külföldön dolgozik. Alkalmi/rendszeres keféléseknek nincs ám akkora feneke kerítve... 🤷‍♂️
nov. 28. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 akkor a szeretője nem parázott túlságosan azért ha bebukik. Akiben van félsz az körültekintőbb.
nov. 28. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Volt, mindkét szemszögből. Volt, hogy én voltam a szerető, és volt, hogy én voltam a hűtlen. A legemlékezetesebb, amikor az ágy alá kellett bújnom. A férfi akkor nem élt együtt a párjával, épp válságban volt a házasságuk, és átmenetileg elköltözött, de továbbra is párként viselkedtek. Szóval a nőnek nem volt kulcsa, a férfinak be kellett engednie őt, így volt rá lehetősége, hogy gyorsan megágyazzon előtte. Mikor a nő bejött a hálóba is, én még levegőt venni se mertem az ágy alatt. Majd a hapsi úgy alakította, hogy pár perc múlva együtt elinduljanak valahova a feleségével, így én zavartalanul el tudtam húzni a csíkot a lakásból. Később a pasas visszaköltözött a feleségéhez Azóta majdnem 20 év eltelt, és még mindig együtt vannak a facebook szerint. :)
nov. 29. 06:45
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem szerető volt, hanem első találkozás, de elég jól tudtuk mindketten hogy ha felugrok hozzá egy üveg borral akkor erősen benne van a pakliban hogy nem csak beszélgetni fogunk :) Felpukkantottuk a bort, kortyolgattunk, beszélgettünk ép' még nem kezdtünk bele (de szinte másodpercek kérdése volt mert olyan volt már a hangulat), amikor hívta a pasija hogy ma meglátogatná. Csaj visszakérdez mikorra ér oda - a fószer ott állt az ajtóban. Meglepetést akart szerezni, de a pasas lepődött meg hogy ott vagyok :D

Nem bújtam sehova, nem is fogok. Nem azért csináltam küzdősportokat (most is lejárok terembe heti 1-2x), hogy elszaladjak. Nem kötök bele másokba, ha lehet kitérek a balhék elől, de ha elkerülhetetlen akkor nem teszem fel a kezem. Vonyítsak egy szekrényben, ágy alatt mint valami pincsikutya?

nov. 29. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
15 éve jár hozzánk a szeretőm, de még nem tünt fel senkinek sem.
nov. 29. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!