Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ha egy pasi 50 000ft-ot ajánlana, hogy lefeküdjetek vele, de van pasitok, ti belemennétek abba az egy órás szexbe, tudván, hogy megcsaljátok a párotok?
40.
34 évet vártam, mire rátaláltam a páromra, aki szeret, megbecsül, a tenyerén hordoz, akivel kölcsönösen jók vagyunk egymás számára, akivel egészséges kapcsolatot lehet fenntartani. Nekem pl. ez a kapcsolat többet ér mint akármilyen lakás. Inkább leszek vele egy albiban, mint egyedül egy palotában.
Nem.
Míg az ismerőseim lakást, rendszeres jövedelmet, mk táskát, 50 ezres parfümöt kaptak a párjuktól, férjüktől.
Egy idegentől ez inkább megalázó lenne.
Olyan kell ami megváltoztatja az életemet.
50 ezer semmi.
"Egy jó helyen lévő jó állapotú lakás ára már kísértésbe ejtene."
Ennyi pénzért nem 1x kell dugni, hanem egy gazdag pasasnak beléd kell szeretnie neked meg legalább eljátszanod, hogy viszontszereted.
"Egy jó helyen lévő jó állapotú lakás ára már kísértésbe ejtene."
Álmodozni lehet...
Ahogy kérdező is álmodozik... 🤣
"Ha egy pasi 50 000ft-ot ajánlana, hogy lefeküdjetek vele, de van pasitok, ti belemennétek abba az egy órás szexbe, tudván, hogy megcsaljátok a párotok?"
Amelyik "lány" ebbe belemenne, annak nem pasija van, hanem stricije és a sokszorosát ki fogja verni belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!