Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ha egy pasi 50 000ft-ot ajánlana, hogy lefeküdjetek vele, de van pasitok, ti belemennétek abba az egy órás szexbe, tudván, hogy megcsaljátok a párotok?
Figyelt kérdés
Szóval inkább kíváncsiságból, hogy ez óra bérbe is sok. A pénz miatt bevállalnátok?#Félrelépési, ár
nov. 27. 12:26
41/44 Laylah válasza:
40.
34 évet vártam, mire rátaláltam a páromra, aki szeret, megbecsül, a tenyerén hordoz, akivel kölcsönösen jók vagyunk egymás számára, akivel egészséges kapcsolatot lehet fenntartani. Nekem pl. ez a kapcsolat többet ér mint akármilyen lakás. Inkább leszek vele egy albiban, mint egyedül egy palotában.
43/44 mikeXxX válasza:
40# Van ingatlanom több is nem vagyok gazdag és persze hogy elgondolkodnék rajta ahogy mindenki ha egy lottó 5 lenne de akkor sem tenném meg akármennyire hihetetlen is ez bárkinek nekem az elveim többet érnek a lényeges dolgokat már megszereztem az életbe.
44/44 anonim válasza:
Nem.
Míg az ismerőseim lakást, rendszeres jövedelmet, mk táskát, 50 ezres parfümöt kaptak a párjuktól, férjüktől.
Egy idegentől ez inkább megalázó lenne.
Olyan kell ami megváltoztatja az életemet.
50 ezer semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!