Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ha egy pasi 50 000ft-ot ajánlana, hogy lefeküdjetek vele, de van pasitok, ti belemennétek abba az egy órás szexbe, tudván, hogy megcsaljátok a párotok?
Ez nadon ócó máni tezsvérem.
Udv:
Mastur B'al
Indiai sexshopos
Már magán a felajánlásokat is megbotránkoznék, pedig nincs is párom. Kizárólag azzal és akkor amikor én akarom, de azt nem pénzért. Nem vagyok prosti.
Ha esetleg olyasmit ajánlana valaki, amihez máshogy nem juthatnék hozzá (pl. lakás), akkor lenne némi kísértés, de akkor sem.
Ez másfél napi nettó bérem, szóval biztos nem.
Ugyanakkor nem leszek álszent, van az a pénz, amiért korpás lesz a hajam, de olyan összeg, ami évekre megoldja a gondjaimat.
Annyi pénzért, amit magam is könnyen megkeresek, vagy amennyi megtakarításom van, annyiért nem.
Csak akkor ha nekem is nagyon szimpatikus. De el is várom hogy rendszeressen támogasson.
Természetesen ha lenne pasim biztos nem mennék ilyenbe bele.
Már olyan pasimra gondolok aki szintén támogat.
Nincs pénz, nem kap szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!