Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ha egy pasi 50 000ft-ot ajánlana, hogy lefeküdjetek vele, de van pasitok, ti belemennétek abba az egy órás szexbe, tudván, hogy megcsaljátok a párotok?
Figyelt kérdés
Szóval inkább kíváncsiságból, hogy ez óra bérbe is sok. A pénz miatt bevállalnátok?#Félrelépési, ár
nov. 27. 12:26
21/44 anonim válasza:
Nem. :D 50milla lenne az az ajánlat amin egyáltalán elgondolkoznék.
23/44 anonim válasza:
Csórikám,mi az az 50 000 forint,most komolyan? Aki pénzért akar dugni az elmegy qrvának. Olyan összeget ajánlj föl ami megváltoztathatja az adott nő életét. Pl aki albérletes,annak egy lakás árát. Ez olyan lehetőség lenne amin érdemes lehet elgondolkodni.
24/44 anonim válasza:
Ha abból indulok ki hogy lakás bérleti díját ért heti 2-3x jár a nőhöz a főbérlő, akkor az havi 8-10 alkalom. Nők a pénzért mindent is, csak ki ne derüljön. Olvasom a kommenteket, zöme válaszoló kevesli a pénzt. De szegényebb napokon igen csak csinálnák a dolgot, független hogy van vagy nincs párjuk.
26/44 anonim válasza:
Én egyszer 1.5MFt-ot dobtam fel, arra se kapott senki, holott egész jól nézek ki. Magasság, izomzat, igényes megjelenés mind pipa. 50EFt kicsit röhejes! :D
27/44 anonim válasza:
50.000-ért? Hülye vagy??? 😂 Apró pénz... Akkor már legyen 5 milla és attól felfele.
29/44 anonim válasza:
Irtó kevés.
Minimum.200.akkor tudnám meggondolni.
30/44 anonim válasza:
Legyen 50 millió, és szerintem még a férjem is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!