Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok. Ha egy pasi 50 000ft-o...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ha egy pasi 50 000ft-ot ajánlana, hogy lefeküdjetek vele, de van pasitok, ti belemennétek abba az egy órás szexbe, tudván, hogy megcsaljátok a párotok?

Figyelt kérdés
Szóval inkább kíváncsiságból, hogy ez óra bérbe is sok. A pénz miatt bevállalnátok?

#Félrelépési, ár
nov. 27. 12:26
1 2 3 4 5
 31/44 mikeXxX ***** válasza:
0%
Látod a legtöbben csak az áron alkudoznak 🤣! Pedig ahogy írják itt egy prosti olcsóbb ha már fizetni akarsz érte.
nov. 28. 23:23
 32/44 anonim ***** válasza:
37%

Na és mizu? Belementél a dologba?

Vagy a pasi ment beléd 50 ezerért?

nov. 29. 04:23
 33/44 anonim ***** válasza:

Szóval, ahogy olvasom a válaszokat, az lett világos számomra, hogy a válasz nem, mert nem vagyok k.urva, de ha az összeg akár egy, vagy két nullával meg van növelve, akkor azért igen, mégis k.urva vagyok🤔🤔

Szóval akkor, egy dolog világos, nem olcsó, hanem, drága kurvák vannak az oldalon🤣😂🤣😂

tegnapelőtt 14:04
 34/44 anonim ***** válasza:
49%
33# mert ha neked felajánlana valaki egy légyottért sok-sok milliót, te elutasítanád? Szerintem nincs ember, aki ne menne bele, csak az összeg mindenkinél máshol kezdődik. Pl egy olyan ajánlatra, hogy egy szexért cserébe az övé egy lottó ötösnyi főnyeremény összegge, kíváncsi vagyok, hányan mondanának nemet, nemtől függetlenül.
tegnapelőtt 14:11
 35/44 anonim ***** válasza:
38%
Ha tudnátok mennyi nő dugna 50 ezerért is🙈
tegnapelőtt 15:45
 36/44 anonim ***** válasza:
Azok nem dugnának, hanem dugnak is 50.000-ért😂
tegnapelőtt 16:46
 37/44 anonim ***** válasza:
Jogos báttyaaaaaa
tegnapelőtt 16:52
 38/44 anonim ***** válasza:
Én 3 éve itt a gyk-n felajánlottam 1.500.000Ft-ot, egy nem sok, de annyi jelentkező sem volt. Mivel nem vagyok bunkó tróger, előtte egy kis ismerkedés, fotó csere, találkozás. Külsőre sem mondanám magam utolsónak, meg semmilyen téren, így nem is árultam zsákbamacskát. Hogy nekem miért érte volna meg ennyi pénzt adni egy nőnek? Hát ezt annak mondtam volna el aki jött volna! Lelki, érzelmi, meg az hogy ennyivel is segíteni tudtam volna valakin. Aztán lehet hogy ez is kevés volt, most már mindegy. Ami lényeges volt, hogy én nem vagyok a vastag aranyláncos, kipucolkodott cigó a mercedesben, meg nem vagyok valami véglég a társkeresőkről. Nem prostit kerestem, hanem olyan nőt akinek az élete otthon rossz, hogy talán ezzel kicsit előbbre lett volna. Az ismerkedési rész nem egy délután, hanem akár 1-2 hónap is lehetett volna. Nem a megbaxlak, itt a pénz oszt' húzás történet. Ez volt.
tegnap 16:27
 39/44 mikeXxX ***** válasza:
34# Akinek van jelleme az nem megvehető engem akart már kitartani nő aztán csodálkozott is hogy emiatt dobtam mint macskát szarni. Az hogy te emiatt suttba vágnád azért nem mindenki tenné ezt nekem az adott szavam mindennél többet ér saját magam köpném arcon ha erre szorulnék.
tegnap 20:44
 40/44 anonim ***** válasza:
39#, de nem az 50 000ről van szó meg kitartásról. Pl maradjunk a lottónál. Nem akarom elhinni, hogy egy milliárdra vagy az Eurojackpotra gondolkodás nélkül nemet mondanál. Én suttba vágnám ennyiért, igen. Pedig magasan van nálam a határ, ahol elgondolkodnék. Egy jó helyen lévő jó állapotú lakás ára már kísértésbe ejtene.
tegnap 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!