Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit ereztetek mikor a szereto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ereztetek mikor a szereto szakitott veletek problemak keves ido stb miatt?

Figyelt kérdés
Mind két oldalrol johet valasz, attol is aki a csalados hutlen meg attol is aki a szingli szereto

nov. 24. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
igaza volt:) Nem tudtam ellene semmilyen érvet hozni. Nekem annyi idő volt elég, ő meg többet akart.
nov. 24. 17:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig voltatok egyutt? Nem hianyzik?
nov. 24. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hiányzott egy darabig, de okos volt és nem keresett többet. Én sem.
nov. 24. 18:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Futo kaland volt vagy sokaig tartott?
nov. 24. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon semmit pár nap után. Nyilván fura érzés volt mert megszoktam hogy van. Majd jön más….
nov. 25. 08:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked ezek szerint hiányzik a szeretőd, aki szakított veled?

Én összejöttem egy pasival, aki szinglinek állította magát. Hetente csak 2x-3x ért rá (a munkája miatt, mint mondta), később még ritkábban, és időként elutazott egy "régi ismerőséhez", akivel "nincs köztük semmi", csak "erkölcsi kötelesség" őt meglátogatnia, mert a nő régen, amikor ő mélyponton volt, "kihúzta őt a sz@rból".

Kiderült, hogy az "erkölcsi kötelesség" valójában egy tízéves kapcsolat, ami úgy zajlik, hogy 1, 2 vagy 3 havonta találkoznak és akkor együtt töltenek 3-4 napot, a nő vidéken lakik, a pasi Pesten, a nő lakásában egyedül (?) (és csajozik), és a nő szerint tervezik, hogy összeköltöznek a pasi szerint erről szó sincs.

Ezt a nőt csalta velem.

Amikor mondtam, hogy szakítani szeretnék (többször volt ilyen), látszott, hogy rosszul esik neki. Azt mondta, ha nem leszek, nagyon fogok hiányozni. De nem szeretett velem aludni. Csak ha elmentünk valamilyen 2-3 napos buliba, akkor igen, akkor szeretett velem aludni, de otthon a lakásainkban nem. Ez borzalmasan megalázó volt.

Közben meg azt mondogatta, hogy igenis nagyon szeret velem lenni és élvezi az együtt töltött időt. És naponta 4x beszéltünk telefonon.

Szakítottam vele múlt szombaton, de már hetekkel előbb sejtette és egy héttel előbb tudta. Zaklatottnak látszott. Remélem, hogy azért mert nem szeretett volna szakítani.

nov. 25. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6-os voltam: Mármint az egész éjszakát nem szerette velem tölteni bármelyikünk lakásában. A szex az tökéletes volt, de csak nappal, hacsak nem utaztunk el.
nov. 25. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nàlunk ez csak ilyen alkalmi dolog volt, részéről tulajdonképpen egy botlàs, részemről több.Szeretem őt,így nyilván fàjt, amikor kimondta, hogy nem engem vàlaszt.Neki a biztonságos, jól megszokott élete kell,ami persze valahol érthető.Csak megsebzi az embert, amikor piedesztàlra emelik és van intimitás is, aztán meg àtnéznek rajta.Baromi rosszul esik nyilván.
nov. 27. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

"Ezt a nőt csalta velem."

Nyugodt lehetsz, hogy nem csak azt, hanem 10 másik nője is van, az meg egy alig hihető, nevetséges fedősztori, amit előadott. 🤣

"Zaklatottnak látszott. Remélem, hogy azért mert nem szeretett volna szakítani."

🤣

nov. 29. 05:04
 10/10 anonim válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy miért vagytok kapcsolatba vagy házasok ha mást akartok?
dec. 23. 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!