Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan exetek, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan exetek, akivel később szétmentetek, de sosem tudta meg, hogy megcsaltátok őt?

Figyelt kérdés

nov. 24. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Van, több is. 🤷
nov. 24. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van több is.

Meg nyilván nem véletlenül voltak csalva, sz.rtak a kapcsolatba, meg rám. Aki valoban szeret, akiknek hiányzom max annak tűnne csak fel, hogy csalják.

Érdekteleneknek, akik mellett azt csinálok amit akarok, meg az se tűnik neki fel ha nem érek rá, lesz.rnak mindent, azok nyilván nem tudnak semmirol soha.

nov. 24. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

Mindig ez volt.

Dugtam 5-6 csajt és akkor az egyikük megfogott és több lett, mert érzelmileg is megérintett.

De ha hivatalosan nézzük, akkor az elején találkoztam és lefeküdtem más nőkkel is.

nov. 24. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen van, több is.
nov. 24. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
3-as. Amikor más lett, érzelmileg közel kerültél a csajhoz, le tudtál állni, hogy ne akarj párhuzamosan többel lenni? Ha igen, a vágy megmaradt benned? Ez természetes volt, vagy csak elfojtottad?
nov. 25. 06:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Hajjaj :D

Az első szerintem sejti, mert a szakításkor elmondtam neki, hogy közelebb kerültem valakihez, de "nem történt semmi, csak beszélgettünk". :D

A másodiknál úgy volt, hogy elég konzervatív szűz gyerek volt (20+) és közölte is velem, hogy ő fél az ilyen szexuális dolgoktól és várni akar vele. Na nekem akkoriban volt egy ismerősöm akivel szexeltünk néha és nagyon jó volt, úgyhogy amikor megvolt az első csók, akkor utána még egyet utoljára akartam vele szexelni. Aztán hamar kiderült, hogy ez offos, úgyhogy megint szexeltek egyet a sráccal és másnap szakítottunk.

A harmadik engem csalt elejétől a végéig, egyértelmű volt, de csak később lett bizonyítékom. Az előbb említett ismerősömmel felvettem a kapcsolatot egy szex erejéig, utána pár nap múlva szakítottunk. Na őt nem sajnálom egyáltalán.

nov. 25. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

5.

Persze.

Én ismerem magamat fiatal koromtól és nem hazudok magamnak, őszinte vagyok magammal.

És nem azért dugtam jobbra balra mert szexőrült vagyok, vagy skalpvadász.

hanem azért mert kerestem kutattam.

Aztán belfutottam a nőbe, vele is ugyanazt letoltam mint a többivel... De vele alapjaiban más volt minden mint mással.

De mivel az első hónapban még nem tudtam mi a szitu, ezért éltem tovább az addigi életem és lefeküdtem mással is.

Aztán egyik este feküdtem vele néztük egymás szemét és csak mosolyogtunk.

Közben meg liftezett a gyomrom a gyönyörtől.

Érezni hogy itt van, beszívni az illatát, nézni a szemét a mosolyát érezni az erintését magamon,és hogy erre hogyan reagál a testem.

Nah akkor tudtam, hogy ez itt más és senki más nem kell csak ő.

És utána nem is taliztam senki mással se csak vele.

nov. 25. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen 7-es a válaszod. Jó volt olvasni.
tegnapelőtt 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!