Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 12 év házasság, 2 gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 év házasság, 2 gyerek mellet megcsalt a feleségem. Szerintetek tudok még közös jövőt kovácsolni?

Figyelt kérdés

Én egy materalista kissé rideg természetű vagyok. A feleségem romantikus érzelmi beállítottságú. KB 3 hónapja kezdődött, hogy furcsán kezdett viselkedni a feleségem, ezért gyanús volt s figyelni kezdtem, ami utam elég hamar megkaptam a bizonyítékot, hogy megcsal. Előallitottam s kérdőre vontam

Miután nem tagadott semmit. Bennem egy világ dőlt össze, s rá jöttem, hogy én is nagyban felelős vagyok, hogy ez megtörtent. A feleségem azt mondja, hogy szeret és tisztel, de a 27 éves pasijaba szerelmes(ő 44 éves) s olyan erős vagyodast érez iránta, hogy nem tud mit tenni ellene.

Kértem, hogy beszéljük meg, de látom, hogy nagyon zavarodott, s csak a rózsaszín köd van előtte, s nem akar erről most beszélni. Több barátom jelezte, hogy szakítsam meg a kapcsolatot vele egy időre, hogy elmuljon nála a rózsaszín felhő, csupán a gyerekek miatt komunikaljak vele felszínesen. Én most is szívből szeretem, s csakis a családot választanám, de nem tudom, hogy ezek után lehet még ebből közös jövőt kovácsolni? Akinek volt, van hasonló helyzete, kérem ossza meg.

Egy osszetört fetj/apa

#Megcsalt fetj #Megcsal as után közös jövő?
nov. 22. 15:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Jaj ugyan már! Tudta a nő, amikor hozzáment, hogy kihez megy hozzá, milyen a természete. Váljon el, ha valami nem tetszik, de ehelyett gerictelen módon felrekúr, ráadásul ha nem derül ki, tovább titkolja. Nőtől is, férfitő is gáz!
nov. 22. 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:
igen, csak nem vele.
nov. 22. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

Ez világos, hogy nem a szexért csinálta!

Tipikus érzéketlen gondolkodás.

Neki a romantika hiányzott, nem a szex, mit jössz itt ezzel, nem is értem.

Nyilván tőle sem volt ez szép húzás, de az, hogy neked mindjárt a szex kattan be, elég sekélyes érzelmi intelligenciára vall.

nov. 22. 18:29
 14/17 anonim ***** válasza:
a 27 éves sírva fog menekülni, ha ő lesz a pótapuci, és mivel nem leszel ingyen bébiszitter, biztos nem lesz idő szexelgetni
nov. 22. 20:09
 15/17 anonim ***** válasza:
11 az a baj hogy az emberek h.lyék..kikezdenek összehazasodnak gyereket csinálnak olyanokkal akikkel már az elején nem passzoltak. Ilyenkor jön az ezen kívül amúgy minden tüncimünci volt szöveg. Csak a szex nem volt jó de..csak nem romantikus..vagy nem celtudatos, vagy stb vegtelen a sor. Nőnél férfinél ezt látom. Aztán meg csodálkoznak.
nov. 22. 20:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor majd 3 havonta fognak találkozgatni, bírd ki valahogy.
nov. 23. 06:33
 17/17 anonim ***** válasza:

"Akinek volt, van hasonló helyzete, kérem ossza meg. Egy osszetört fetj/apa"

Részvétem! Itt vagyok, összetört férj/apa voltam hasonló helyzetben én is. Már multidőben tudok írni erről, de én is átmentem ezen. Nálunk is vannak gyerekek és nálunk is a feleségem lett szerelmes (ő sokkal jobban megszenvedte az egészet, hozzáteszem). Majd elmúlik a nagy szerelem, nyugi :)

De nagyon húzós tud lenni és nem minden házasság/kapcsolat bírja ezt el. A miénk elbírta.

Ezt neked kell tudnod, meg a feleségednek, hogy mit akartok hosszabb távon. Ne most akarj erről vele mélyrehatóan beszélni, mert most sűrű a rózsaszín köd.

Nálunk is az volt a feleségem előtt. Ha abban az időszakban beszéltem volna vele, akkor elváltunk volna. Most már mindketten úgy látjuk, hogy nem lett volna jó megoldás, de ahogy írtam már, minden házasság/kapcsolat más és más, más élethelyzetekkel, más megoldásokkal, más lehetséges utakkal.

Mi újra egymásra találtunk, de nyilván ez nem működhet mindenkinél.

Nálunk egyébként nagyon fontos tényező, hogy nagyon őszinte volt mindig is a feleségem, sosem csinált semmit titokban, hazudozva, titkolózva. Nagyon az elején őszintém bevallotta az egészet.

Egyébként amikor megtudtad, akkor együtt maradtatok, szóval még együtt vagytok, vagy most átmenetileg külön mentetek?

nov. 25. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!