Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 12 év házasság, 2 gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 év házasság, 2 gyerek mellet megcsalt a feleségem. Szerintetek tudok még közös jövőt kovácsolni?

Figyelt kérdés

Én egy materalista kissé rideg természetű vagyok. A feleségem romantikus érzelmi beállítottságú. KB 3 hónapja kezdődött, hogy furcsán kezdett viselkedni a feleségem, ezért gyanús volt s figyelni kezdtem, ami utam elég hamar megkaptam a bizonyítékot, hogy megcsal. Előallitottam s kérdőre vontam

Miután nem tagadott semmit. Bennem egy világ dőlt össze, s rá jöttem, hogy én is nagyban felelős vagyok, hogy ez megtörtent. A feleségem azt mondja, hogy szeret és tisztel, de a 27 éves pasijaba szerelmes(ő 44 éves) s olyan erős vagyodast érez iránta, hogy nem tud mit tenni ellene.

Kértem, hogy beszéljük meg, de látom, hogy nagyon zavarodott, s csak a rózsaszín köd van előtte, s nem akar erről most beszélni. Több barátom jelezte, hogy szakítsam meg a kapcsolatot vele egy időre, hogy elmuljon nála a rózsaszín felhő, csupán a gyerekek miatt komunikaljak vele felszínesen. Én most is szívből szeretem, s csakis a családot választanám, de nem tudom, hogy ezek után lehet még ebből közös jövőt kovácsolni? Akinek volt, van hasonló helyzete, kérem ossza meg.

Egy osszetört fetj/apa

#Megcsalt fetj #Megcsal as után közös jövő?
nov. 22. 15:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Mi az élet?

Csak te döntöd merre akarsz menni

nov. 22. 15:26
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet mert a másikért van oda. Vissza fog kullogni mikor kidobja a pasi, de ne fogadd vissza. Ne félj két gyerekkel nem fog kelleni (sokáig). Rohogd ki amikor majd vissza konyorgi magát.
nov. 22. 15:27
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Hát figyelj szerintem nem. Megcsalás és fizikai erőszak kivételével szerintem mindent meg lehet oldani, bocsátani, érdemes küzdeni a dologért, dehát ha ő neki nem vagy elég, akkor megette a fene. Sajnálom. Remélem legalább a gyerekek miatt normális viszonyban tudtok maradni, de én meg tudnám érteni, ha nem tudnál.
nov. 22. 15:31
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Az a baj, hogy benned innentől midig ott lesz a bizalmatlanság,még ha ezzel a pasival vége is lesz,és visszatérne hozzád,ez meg szépen felőröl majd idegileg. Voltam én is hasonló cipőben.

Sajnos ebből előbb-utóbb válás lesz, és ilyenkor a nőnek itélik a gyereket, csak kérdés, hogy a pasinak így kelle majd a nejed.Na ott fog nagyon pofára esni. E téren mondjuk érdemes lenne tiszta vizet önteni a pohárba, és vázolni a tényeket, hogy gyerekel is kellesz neki, ha te most beadod a válást?

nov. 22. 15:43
 5/17 anonim ***** válasza:
73%

Nem illetek össze alapból.

Materialista és érzelmes ember sosem képes hosszú távon, zökkenőmentesen együtt élni.

Az, hogy van 2 gyerek, nem jelenti azt, hogy mindent megkapott a kapcsolatban, amire szüksége van.

Felesleges lenne folytatni közösen.

nov. 22. 15:52
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Ilyet nő nagyon ritkán csinál....

Ezt inkabb ferfiak szoktak... semmi okosat nem tudok mondani

nov. 22. 16:10
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Oh, klasszikus helyzetet látunk. Apuka szarik a felesége fejére hosszú időn keresztül, aki ezért a legelső fiatal srác alá befekszik. Eddig kellett volna szívből szeretni, és ezt éreztetni. Korrekt volt megcsalni? Nem, nem volt az, ő is hibás.
nov. 22. 16:20
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem érdemes már közös jövőt tervezni. De a feleségednek sem a mostani fiatal pasival. Viszont az a szomorú igazság,hogy ha szakít is a az asszonyod a fiatal kanjával akkor csak idő kérdése és lesz neki másik mert már tudja hogy mire vágyik,szenvedélyre és vad szexre,amit tőled soha nem kapna meg.
nov. 22. 16:33
 9/17 anonim ***** válasza:
53%
Végül teleszel a hibãs,nem kezelted nőként,jogosan alázott meg,mindeggy,mióta vagytok együtt,megalázott,elhagy,te nem fogsz kelleni senkinek,örülhetsz ha a gyerekeidet látod majd
nov. 22. 17:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Meg annyit hozzá fűzök, hogy a feleségemnek nincs nagy sex étvágya, amit jelzet is nekem meg a kapcsolatunk elrjen.... A 12 év alatt mindig én voltam a kezdeményező,az ujitó, mindig én próbáltam valami színeset bevinni a szexuális életünkbe, hogy ne legyen monoton.... Szerintem nem a szexért csinálta... A jelenlegi szerelme külföldi, ami miatt talán negyed évente 2 hetet lennének eggyut egyelőre a terveik szerint...szerintetek ezt be vállalja egy 44 éves nő, aki több éven át teljes fizikai és biztonsagi kapcsolatban élt a családjával??... Csak szeretném megérteni őt!
nov. 22. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!